Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dragonul Stejarul Zlatna
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Onofrei is nu in balbezit. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Onofrei krijgt een gele kaart. Filantropol raakt geblesseerd tijdens het duel. Cervinski met een snel genomen vrije trap. Alexandru kopt de bal weg. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cervinski verovert de bal door een tackle van achteren. Cervinski geeft een hoge lob. Pitulea probeert de bal aan de voet te houden. Filantropol rent richting de bal. Filantropol schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Ursu geeft de bal voor. Dimitrie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Măldărăşanu. Măldărăşanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragonul 54%, Stejarul Zlatna 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dragonul - Stejarul Zlatna 0:0

58e minuut.
Avram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Secăreanu zijn tegenspeler op de grond. Secăreanu krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Pinter probeert naar een medespeler te passen. Năstăsoiu rent richting de bal. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cervinski verovert de bal door een tackle van achteren. Cervinski met een sublieme pass. Pitulea rent richting de bal. Klungelig pakt Stoenescu de bal. Stoenescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram passt de bal met de wreef. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel. Chindea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragonul - Stejarul Zlatna 1:0

90e minuut.
Cervinski kopt de bal weg. Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Chindea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Alexandru de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dragonul - Stejarul Zlatna 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dragonul 40%, Stejarul Zlatna 60%.
FC Dragonul - Stejarul Zlatna 2:0