Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sântana 2016 FC JULIANO
Normal Tactiek Sweep
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 23
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Peţeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bustei met een snelle inworp. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ilca rent richting de bal. Ilca geeft een lange en hoge pass. Ignat heeft problemen om de bal te vangen. Onofraş is nu in balbezit. Onofraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 0:1

18e minuut.
Cornilescu trapt de bal weg. Anghel kopt de bal weg. Ignat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onofraş onderschept slim de pass. Onofraş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 0:2

27e minuut.
Cozma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bălăşoiu komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Inworp. Ene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcu haalt uit met een fantastische trap. Ignat kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Crainic probeert naar een medespeler te passen. Turcu is nu in balbezit. Hariga rent richting de bal. Turcu onderschept slim de pass. Turcu schiet op doel. Cornilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 0:3

40e minuut.
Lovin onderschept slim de pass. Lovin probeert naar een medespeler te passen. Bustei is nu in balbezit. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marcu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drejan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sântana 2016 53%, FC JULIANO 47%.
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 1:3

59e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Măceşanu onderschept slim de pass. Măceşanu geeft een hoge lob. Puiu geeft een hoge lob. Caraiman bokst de bal weg.

66e minuut.
Floarea verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel is nu in balbezit. Floarea onderschept slim de pass. Onofraş rent richting de bal. Onofraş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drejan speelt de bal door. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal met de wreef. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hariga bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel onderschept slim de pass. Hariga rent richting de bal. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 1:4

90e minuut.
Ilca geeft een lange en hoge pass. Bălăşoiu kopt de bal weg. Bustei met een sublieme pass. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sântana 2016 56%, FC JULIANO 44%.
FC Sântana 2016 - FC JULIANO 1:4