Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8828
Efraim JBT
Training Tactiek 451
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 29.5
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Fernandès geeft een lange en hoge pass. Mtimet rent richting de bal. Mtimet schiet op doel. Zamfirescu probeert de bal aan de voet te houden. Mereuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 1:0

3e minuut.
El Awzai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Peña komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Kocot passt de bal zonder na te denken. Fernandès bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandès met een sublieme pass. Mtimet rent richting de bal. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fernandès passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan met een sublieme pass. Daar is Mtimet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mtimet draait met de bal, schiet en ... Mereuţă bokst de bal weg.

13e minuut.
Koustenis is nu in balbezit. Buscan rent richting de bal. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mtimet de bal. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 2:0

17e minuut.
Rus rent richting de bal. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan met een sublieme pass. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal met de wreef. Peña probeert naar een medespeler te passen. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymacz met de inworp. Fernandès met een sublieme pass. Klungelig pakt Mtimet de bal. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan onderschept slim de pass. Buscan passt de bal zonder na te denken. Mtimet rent richting de bal. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Cabullo met een sublieme pass. Fernandès rent richting de bal. Fernandès passt de bal met de wreef. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Gânsac met een sublieme pass. Klungelig pakt Zamfirescu de bal. Mtimet rent richting de bal. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 3:0

45e minuut.
Zamfirescu heeft problemen om de bal te vangen. Zamfirescu speelt de bal door. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet schiet op doel. Mereuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 27%, JBT 73%.
Efraim - JBT 4:0

46e minuut.
Cabullo passt de bal met de wreef. Daar is Gânsac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mtimet rent richting de bal. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 5:0

51e minuut.
Mtimet is nu in balbezit. Peña rent richting de bal. Mtimet rent richting de bal. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabullo begaat een overtreding. Dymacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dymacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mtimet draait met de bal, schiet en ... Mereuţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Bojtor onderschept slim de pass. Roselló is nu in balbezit. Roselló met een sublieme pass. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. Mereuţă bokst de bal weg.

74e minuut.
Peña probeert naar een medespeler te passen. Mtimet is nu in balbezit. Zamfirescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamfirescu krijgt een gele kaart. Mtimet raakt geblesseerd tijdens het duel. Mtimet neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mereuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 6:0

74e minuut.
Ignatescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Dică de bal. Mtimet verovert de bal door een tackle van achteren. Mtimet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 7:0

75e minuut.
Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Dică probeert naar een medespeler te passen. Drugă rent richting de bal. Drugă passt de bal zonder na te denken. Mereuţă probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Roselló de bal. Roselló speelt de bal door. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - JBT 8:0

87e minuut.
Mtimet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zamfirescu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buscan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernandès springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 21%, JBT 79%.
Efraim - JBT 8:0