Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-24 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Roly FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3021
Roly FC CURCUBEU
Normal Tactiek BEBE NOU
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 41
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manole. Drăgan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumitraşcu-Popescu met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Małysz rent richting de bal. Manole is nu in balbezit. Drăgan controleert de bal met de borst. Małysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysz haalt uit met een fantastische trap. Voinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Drăgan geeft de bal voor. Klungelig pakt Manole de bal. Drăgan met een sublieme pass. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan geeft de bal voor. Voinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:1

13e minuut.
Dragon passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Małysz is nu in balbezit. Małysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Grigorescu geeft een hoge lob. Inworp. Marciszewski met een snelle inworp. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ... Voinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Lankelaitis met een sublieme pass. Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. Voinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:2

23e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Manole de bal onder controle te krijgen. Małysz rent richting de bal. Małysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Năsosu kopt de bal weg. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon geeft de bal voor. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bugdoł geeft een hoge lob. Lankelaitis probeert de bal aan de voet te houden. Banan speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel. Voinescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Voinescu trapt de bal weg van het doel. Lankelaitis kopt de bal weg. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu-Popescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Lankelaitis de bal. Marciszewski probeert naar een medespeler te passen. Bogos rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Marciszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciszewski passt de bal in één keer door. Bugdoł geeft een hoge lob. Voinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Lombrea rent richting de bal. Małysz onderschept slim de pass. Małysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 83%, CURCUBEU 17%.
Roly FC - CURCUBEU 0:3

48e minuut.
Marciszewski speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan passt de bal met de wreef. Daar is Małysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lankelaitis rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Daar is Małysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lankelaitis met een sublieme pass. Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Voinescu met een harde bal richting middenveld. Dragon kopt de bal weg. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Małysz rent richting de bal. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan passt de bal zonder na te denken. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap. Voinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:4

77e minuut.
Marciszewski met de inworp. Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Manole de bal. Małysz rent richting de bal. Małysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:5

80e minuut.
Drăgan speelt de bal door. Klungelig pakt Banan de bal. Banan probeert naar een medespeler te passen. Małysz heeft problemen om de bal te vangen. Małysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Lankelaitis onderschept slim de pass. Lankelaitis met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Dumitraşcu-Popescu de bal. Drăgan rent richting de bal. Drăgan passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lankelaitis onderschept slim de pass. Drăgan speelt de bal door. Marciszewski met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roly FC - CURCUBEU 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roly FC 82%, CURCUBEU 18%.
Roly FC - CURCUBEU 0:6