Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Titulescu CoveiCity
Normal Tactiek haha
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Panovski passt de bal in één keer door. Boon is nu in balbezit. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:1

5e minuut.
Chmiest rent richting de bal. Chmiest geeft de bal voor. Ben Barek met een sublieme pass. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Panovski met een sublieme pass. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski met een sublieme pass. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:2

11e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Barek met de inworp. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Boon is nu in balbezit. Boon passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:3

19e minuut.
Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:4

28e minuut.
Prudel passt de bal in één keer door. Năsosu onderschept slim de pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:5

30e minuut.
Boon onderschept slim de pass. Boon probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:6

31e minuut.
Klungelig pakt Gheţea de bal. Boon rent richting de bal. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon onderschept slim de pass. Boon geeft een hoge lob. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:7

35e minuut.
Năsosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prudel is nu in balbezit. Prudel geeft een hoge lob. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:8

36e minuut.
Korzeniowski heeft problemen om de bal te vangen. Năsosu verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnikov is nu in balbezit. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:9

41e minuut.
Panovski met een sublieme pass. Ben Barek rent richting de bal. Boon speelt de bal door. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Muntenuş geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ben Barek neemt de hoekschop. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:10

43e minuut.
Pantea passt de bal met de wreef. Gabrian geeft een hoge lob. Fossa heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. Armeanca draait met de bal, schiet en ... Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 61%, CoveiCity 39%.
FC Titulescu - CoveiCity 0:10

51e minuut.
Ben Barek geeft de bal voor. Korzeniowski kopt de bal weg. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Panovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panovski met een sublieme pass. Prudel probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kolesnikov passt de bal zonder na te denken. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş speelt de bal door. Kolesnikov probeert de bal met de borst te controleren. Kolesnikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gheţea probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Barek zal de hoekschop nemen. Korzeniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:11

61e minuut.
Negoescu rent richting de bal. Prudel verovert de bal door een tackle van achteren. Prudel met een sublieme pass. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ben Barek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Agăt de bal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

63e minuut.
Daar is Boon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski rent richting de bal. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:12

66e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş geeft de bal voor. Gheţea rent richting de bal. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prudel kopt de bal weg. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pandelescu trapt de bal weg. Prudel kopt de bal weg. Năsosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pantea rent richting de bal. Boon onderschept slim de pass. Boon met een sublieme pass. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Negoescu kopt de bal weg. Korzeniowski controleert de bal met de borst. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:13

79e minuut.
Pandelescu trapt de bal weg. Prudel kan de bal niet met de borst controleren. Prudel passt de bal in één keer door. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:14

83e minuut.
Panovski passt de bal met de wreef. Muntenuş is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Boon is nu in balbezit. Boon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:15

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pandelescu niet meer kan verder spelen. Butulan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Boon geeft een hoge lob. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butulan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - CoveiCity 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 80%, CoveiCity 20%.
FC Titulescu - CoveiCity 0:16