Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoveiCity FC Targu Mures
haha Tactiek nou
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 43.7
uitmuntend Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Prudel rent richting de bal. Bondavalli verovert de bal door een tackle van achteren. Bondavalli passt de bal met de wreef. Frątczak rent richting de bal. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sršáň rent richting de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek geeft een hoge lob. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov geeft de bal voor. Ben Barek kopt de bal weg. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. D`Agostini is nu in balbezit. D`Agostini geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prudel neemt de hoekschop. Korzeniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. D`Agostini heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Agostini controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chmiest geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Misterny de bal. Misterny met een sublieme pass. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Oberegger geeft de bal voor. Panovski probeert de bal aan de voet te houden. Frątczak rent richting de bal. Frątczak draait met de bal, schiet en ... Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Targu Mures 0:1

32e minuut.
Krótki passt de bal in één keer door. Oberegger geeft de bal voor. Klungelig pakt Fossa de bal. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Targu Mures 0:2

35e minuut.
Bondavalli rent richting de bal. Kolesnikov begaat een overtreding. Bondavalli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krótki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frątczak is nu in balbezit. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Dośpiał geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sršáň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frątczak rent richting de bal. Frątczak haalt uit met een fantastische trap. Domínguez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Chmiest geeft een hoge lob. Inworp. Sršáň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ben Barek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oberegger kopt de bal weg. Kołos met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Barek zal de hoekschop nemen. Daar is Oberegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Barek zal de hoekschop nemen. Kolesnikov controleert de bal met de borst. Kolesnikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 58%, FC Targu Mures 42%.
CoveiCity - FC Targu Mures 0:2

48e minuut.
Deberny verovert de bal door een tackle van achteren. Boon rent richting de bal. D`Agostini bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Deberny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov rent richting de bal. Deberny onderschept slim de pass. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paler probeert de bal met de borst te controleren. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler rent richting de bal. Frątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frątczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kolesnikov met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski probeert naar een medespeler te passen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
D`Agostini geeft een lange en hoge pass. Bondavalli is nu in balbezit. Kołos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołos krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Misterny bereikt de bal nog maar net als eerste. Misterny passt de bal zonder na te denken. Frątczak rent richting de bal. Frątczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - FC Targu Mures 0:3

83e minuut.
Bondavalli rent richting de bal. Bondavalli geeft de bal voor. Chmiest kan de bal niet met de borst controleren. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Boon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boon met een sublieme pass. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Misterny passt de bal met de wreef. Frątczak heeft problemen om de bal te vangen. Paler rent richting de bal. Frątczak rent richting de bal. Frątczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 53%, FC Targu Mures 47%.
CoveiCity - FC Targu Mures 0:3