Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-28 18:09
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: CoveiCity Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2222
CoveiCity F.C Azazel
haha Tactiek 433
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 19.9
incredible Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


6e minuut.
Vaage verovert de bal door een tackle van achteren. Vaage geeft de bal voor. Ben Barek kopt de bal weg. Boon probeert de bal aan de voet te houden. Boon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 1:0

8e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Boon rent richting de bal. Boon probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gușea onderschept slim de pass. Panovski met een sublieme pass. Ben Barek met een sublieme pass. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 2:0

16e minuut.
Gușea rent richting de bal. Prudel onderschept slim de pass. Prudel probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Boon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 3:0

18e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Daar is Kolesnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolesnikov met een sublieme pass. Boon is nu in balbezit. Boon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Năsosu zijn tegenspeler op de grond. Prudel raakt geblesseerd tijdens het duel. Ben Barek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kolesnikov is nu in balbezit. Prudel geeft een lange en hoge pass. Boon rent richting de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 4:0

25e minuut.
Daar is Poziemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaage is nu in balbezit. Vaage probeert naar een medespeler te passen. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zicu trapt de bal weg van het doel. Panovski kopt de bal weg. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Barek met een snelle inworp. Boon geeft een hoge lob. Andrei bokst de bal weg.

33e minuut.
Vaage speelt de bal door. Panovski is nu in balbezit. Panovski met een sublieme pass. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vaage kopt de bal weg. Zicu controleert de bal met de borst. Korzeniowski rent richting de bal. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vaage bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaage geeft een hoge lob. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov schiet op doel. Andrei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 5:0

44e minuut.
Moldovan rent richting de bal. Boon onderschept slim de pass. Boon met een sublieme pass. Korzeniowski heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Andrei bokst de bal weg.

45e minuut.
Kolesnikov geeft een lange en hoge pass. Boon rent richting de bal. Boon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 31%, F.C Azazel 69%.
CoveiCity - F.C Azazel 6:0

46e minuut.
Poziemski speelt de bal door. Tararache heeft problemen om de bal te vangen. Gușea rent richting de bal. Korzeniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 7:0

47e minuut.
Grigore geeft een hoge lob. Korzeniowski kopt de bal weg. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gușea passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tararache de bal onder controle te krijgen. Dośpiał geeft de bal voor. Klungelig pakt Korzeniowski de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 8:0

59e minuut.
Poziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaage onderschept slim de pass. Vaage speelt de bal door. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Panovski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolesnikov de bal. Kolesnikov passt de bal met de wreef. Boon rent richting de bal. Boon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 9:0

65e minuut.
Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 10:0

73e minuut.
Năsosu met een snelle inworp. Vaage rent richting de bal. Vaage speelt de bal door. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 11:0

75e minuut.
Boon rent richting de bal. Boon geeft de bal voor. Vaage rent richting de bal. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski schiet op doel. Andrei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Prudel rent richting de bal. Prudel speelt de bal door. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel. Andrei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 12:0

82e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Vaage controleert de bal met de borst. Vaage geeft een hoge lob. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 13:0

89e minuut.
Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache speelt de bal door. Kolesnikov rent richting de bal. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... Andrei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CoveiCity - F.C Azazel 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoveiCity 25%, F.C Azazel 75%.
CoveiCity - F.C Azazel 14:0