Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunărea Slatina Sick Side
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Caterincă geeft een lange en hoge pass. Şuteu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mihoc de bal onder controle te krijgen. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu met een sublieme pass. Deaconu rent richting de bal. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă met een sublieme pass. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Sick Side 0:1

11e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Cişmaşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucşaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucşaru met een snel genomen vrije trap. Cernat kopt de bal weg. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Drăgan onderschept slim de pass. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Lucescu met een sublieme pass. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu probeert naar een medespeler te passen. Deaconu rent richting de bal. Deaconu draait met de bal, schiet en ... Potegea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunărea Slatina - Sick Side 1:1

40e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan rent richting de bal. Mărculescu onderschept slim de pass. Mărculescu schiet op doel. Dineţ bokst de bal weg. Şuteu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunărea Slatina - Sick Side 1:2

41e minuut.
Deaconu met een sublieme pass. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Mărculescu rent richting de bal. Mărculescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu geeft de bal voor. Dorobanţ heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu rent richting de bal. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 57%, Sick Side 43%.
Dunărea Slatina - Sick Side 1:2

53e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Predeanu is nu in balbezit. Predeanu passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuteu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udroiu. Udroiu krijgt een gele kaart. Şuteu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cernat komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Leca rent richting de bal. Deaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunărea Slatina - Sick Side 2:2

71e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Mihoc rent richting de bal. Şuteu onderschept slim de pass. Mărculescu is nu in balbezit. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunărea Slatina 46%, Sick Side 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dunărea Slatina - Sick Side 2:2