Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Regresul Steaua Alex
Normal Tactiek chance
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Marciano speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... Moraru bokst de bal weg.

6e minuut.
Stănescu passt de bal zonder na te denken. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak met een sublieme pass. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ilovici passt de bal met de wreef. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Creţescu probeert naar een medespeler te passen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici passt de bal in één keer door. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:1

18e minuut.
Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stănescu speelt de bal door. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Ivan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:2

19e minuut.
Inworp. Marciano met een snelle inworp. Klungelig pakt Ilovici de bal. Ilovici geeft een lange en hoge pass. Chiva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Marciano passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:3

27e minuut.
Daar is Creţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak met een sublieme pass. Chiva is nu in balbezit. Klungelig pakt Chiva de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Marciano kopt de bal weg. Klungelig pakt Bârlea de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Moraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:4

37e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:5

38e minuut.
Mircea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butea komt het veld opgelopen.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met de inworp. Stănescu geeft een hoge lob. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:6

41e minuut.
Vălăhuţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Crăcilă de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:7

43e minuut.
Creţescu rent richting de bal. Creţescu geeft een lange en hoge pass. Lazarovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Moraru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 77%, Steaua Alex 23%.
FC Regresul - Steaua Alex 0:7

49e minuut.
Chiva passt de bal met de wreef. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Ivan rent richting de bal. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:8

50e minuut.
Ilovici met een sublieme pass. Marciano probeert naar een medespeler te passen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:9

55e minuut.
Klungelig pakt Zwierzak de bal. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ivan de bal. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Creţescu rent richting de bal. Creţescu passt de bal zonder na te denken. Crăcilă heeft problemen om de bal te vangen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:10

60e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Căldăraru passt de bal met de wreef. Stănescu probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Căldăraru probeert naar een medespeler te passen. Marciano is nu in balbezit. Marciano passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:11

73e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Moraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Ilovici geeft een lange en hoge pass. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva onderschept slim de pass. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:12

79e minuut.
Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chiva de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... Moraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:13

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwierzak met een snelle inworp. Stănescu speelt de bal door. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:14

82e minuut.
Marciano rent richting de bal. Marciano geeft de bal voor. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Regresul - Steaua Alex 0:15

86e minuut.
Marciano probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal met de wreef. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Moraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Regresul 73%, Steaua Alex 27%.
FC Regresul - Steaua Alex 0:15