Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chimia Giurgiu Magicienii din Cluj
Normal Tactiek compact 1
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


3e minuut.
Toma kopt de bal weg. Băcanu rent richting de bal. Coteanu rent richting de bal. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Tâlvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:1

8e minuut.
Plesca is nu in balbezit. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma met een sublieme pass. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ciuchiţă speelt de bal door. Plesca is nu in balbezit. Buscan met een sublieme pass. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Plesca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pasca komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Fink onderschept slim de pass. Pasca begaat een overtreding. Fink is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fink zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Băcanu springt en kopt de bal. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma geeft een lange en hoge pass. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:2

24e minuut.
Szolomayer is nu in balbezit. Buscan verovert de bal door een tackle van achteren. Buscan probeert naar een medespeler te passen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu schiet op doel. Tâlvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:3

26e minuut.
Stanciu passt de bal zonder na te denken. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscan passt de bal in één keer door. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Fink onderschept slim de pass. Toma rent richting de bal. Toma probeert naar een medespeler te passen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:4

34e minuut.
Manea is nu in balbezit. Toma probeert naar een medespeler te passen. Băcanu is nu in balbezit. Buscan rent richting de bal. Buscan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor geeft een lange en hoge pass. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Toma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Buscan de bal. Băcanu is nu in balbezit. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:5

41e minuut.
Manea met een sublieme pass. Cimbru rent richting de bal. Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Pasca rent richting de bal. Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Toma speelt de bal door. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 81%, Magicienii din Cluj 19%.
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:5

46e minuut.
Buscan rent richting de bal. Buscan passt de bal zonder na te denken. Stanciu speelt de bal door. Daar is Băcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băcanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lăscărescu controleert de bal met de borst. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu geeft een lange en hoge pass. Buscan heeft problemen om de bal te vangen. Buscan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Toma is nu in balbezit. Toma draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu probeert de bal aan de voet te houden. Stanciu geeft een lange en hoge pass. Mirancea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ geeft een hoge lob. Toma kopt de bal weg. Klungelig pakt Buscan de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ... Tâlvan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Toma geeft de bal voor. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toma is nu in balbezit. Toma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:6

59e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Buscan rent richting de bal. Băcanu rent richting de bal. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:7

61e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Stanciu is nu in balbezit. Szolomayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szolomayer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Ciuchiţă kopt de bal weg. Daar is Coteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Tâlvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:8

65e minuut.
Buscan rent richting de bal. Toma probeert naar een medespeler te passen. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu schiet op doel. Tâlvan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:9

73e minuut.
Stanciu speelt de bal door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu rent richting de bal. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:10

78e minuut.
Buscan passt de bal zonder na te denken. Băcanu rent richting de bal. Băcanu draait met de bal, schiet en ... Buscan probeert de bal aan de voet te houden. Buscan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Toma rent richting de bal. Toma geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:11

81e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Toma onderschept slim de pass. Toma probeert naar een medespeler te passen. Buscan rent richting de bal. Buscan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Toma probeert de bal met de borst te controleren. Toma probeert naar een medespeler te passen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:12

84e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu passt de bal in één keer door. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fink geeft de bal voor. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu geeft de bal voor. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ... Tâlvan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chimia Giurgiu 85%, Magicienii din Cluj 15%.
Chimia Giurgiu - Magicienii din Cluj 0:13