Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dinamo Bucuresti Unirea Ocna Sibiului
433 Tactiek ocnasu 12-
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Pescariu geeft de bal voor. Inworp. Takács met de inworp. Mangion rent richting de bal. Mangion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mangion rent richting de bal. Mangion passt de bal zonder na te denken. Walkowiak rent richting de bal. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lăscărescu trapt de bal weg. Garbień kopt de bal weg. Walkowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Petardo de bal. Petardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Takács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Takács rent richting de bal. Mangion rent richting de bal. Mangion schiet op doel. Lăscărescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:1

12e minuut.
Talami kopt de bal weg. Takács met een sublieme pass. Walkowiak speelt de bal door. Petardo rent richting de bal. Petardo schiet op doel. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walkowiak rent richting de bal. Petardo is nu in balbezit. Petardo haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:2

14e minuut.
Basarabeanu probeert naar een medespeler te passen. Takács geeft een lange en hoge pass. Pescariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangion rent richting de bal. Mangion haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Walkowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Mangion rent richting de bal. Mangion haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Pescariu de bal. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Petardo de bal. Petardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pescariu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Takács met een snelle inworp. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lăscărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:3

37e minuut.
Roopõld passt de bal in één keer door. Takács rent richting de bal. Takács probeert naar een medespeler te passen. Mangion is nu in balbezit. Mangion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nae passt de bal zonder na te denken. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak geeft een lange en hoge pass. Walkowiak probeert de bal met de borst te controleren. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Bucuresti 76%, Unirea Ocna Sibiului 24%.
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:4

46e minuut.
Tokaj komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tokaj passt de bal in één keer door. Daar is Walkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkowiak passt de bal zonder na te denken. Mangion rent richting de bal. Mangion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Klungelig pakt Tokaj de bal. Tokaj speelt de bal door. Mangion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:5

50e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Mangion verovert de bal door een tackle van achteren. Mangion met een sublieme pass. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:6

55e minuut.
Talami is nu in balbezit. Talami passt de bal met de wreef. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:7

57e minuut.
Daar is Mangion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu is nu in balbezit. Mangion verovert de bal door een tackle van achteren. Mangion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:8

60e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień verovert de bal door een tackle van achteren. Garbień geeft een hoge lob. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Mangion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkowiak speelt de bal door. Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangion is nu in balbezit. Mangion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 0:9

64e minuut.
Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczak geeft de bal voor. Mangion kopt de bal weg. Walkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş geeft een lange en hoge pass. Petru rent richting de bal. Petru draait met de bal, schiet en ... Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 1:9

70e minuut.
Mangion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Weselik komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Talami geeft een hoge lob. Weselik heeft problemen om de bal te vangen. Tokaj is nu in balbezit. Weselik rent richting de bal. Weselik draait met de bal, schiet en ... Lăscărescu bokst de bal weg. Băcanu heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Lăscărescu speelt de bal door. Tokaj met een sublieme pass. Weselik is nu in balbezit. Weselik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Weselik passt de bal met de wreef. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak passt de bal in één keer door. Garbień rent richting de bal. Garbień haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik passt de bal in één keer door. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Băcanu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokaj zal de hoekschop nemen. Walkowiak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Weselik bereikt de bal nog maar net als eerste. Weselik probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Lăscărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Băcanu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tokaj de bal onder controle te krijgen. Tokaj met een sublieme pass. Walkowiak rent richting de bal. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Tokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokaj zal de hoekschop nemen. Petardo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dinamo Bucuresti 88%, Unirea Ocna Sibiului 12%.
FC Dinamo Bucuresti - Unirea Ocna Sibiului 1:9