Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS VICTORIA FC Villa Bucuresti
Defend Tactiek 442
38% Balbezit 62%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 29.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Andonie met een sublieme pass. Piersic rent richting de bal. Ciolţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciolţea schiet op doel. Grădean maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS VICTORIA - FC Villa Bucuresti 0:1

11e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ciurba de bal onder controle te krijgen. Ciurba geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Andonie met een sublieme pass. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos speelt de bal door. Piersic heeft problemen om de bal te vangen. Piersic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Truşcă probeert de bal met de borst te controleren. Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Truşcă zijn tegenspeler op de grond. Truşcă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS VICTORIA 56%, FC Villa Bucuresti 44%.
AS VICTORIA - FC Villa Bucuresti 0:1

57e minuut.
Vânătoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiper raakt geblesseerd tijdens het duel. Apostolescu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Campos met een snelle inworp. Marză rent richting de bal. Marză geeft een hoge lob. Chiper is nu in balbezit. Chiper draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas bokst de bal weg.

78e minuut.
Truşcă verovert de bal door een tackle van achteren. Truşcă passt de bal met de wreef. Ciolţea rent richting de bal. Ciolţea haalt uit met een fantastische trap. Stere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Campos zal de hoekschop nemen. Daar is Tărăşilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Campos neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tărăşilă de bal. Grădean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS VICTORIA 64%, FC Villa Bucuresti 36%.
AS VICTORIA - FC Villa Bucuresti 0:1