Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-06 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.018
  • Stadion: Danubiana Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3141
Danubiana FC Saint Tropez
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană passt de bal in één keer door. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... Índio probeert de bal aan de voet te houden. Van Dessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Angelescu geeft een hoge lob. Cioară bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea maakt een afschuwelijke overtreding. Codrea krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bunea met de inworp. Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gurău neemt zijn aanloop. Vişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Danubiana - FC Saint Tropez 1:0

15e minuut.
Soare probeert naar een medespeler te passen. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raicu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dvornic is nu in balbezit. Mareş onderschept slim de pass. Mareş probeert naar een medespeler te passen. Raicu is nu in balbezit. Raicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Raicu passt de bal met de wreef. Bunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Mareş is nu in balbezit. Mareş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bunea heeft problemen om de bal te vangen. Bunea geeft de bal voor. Cioară rent richting de bal. Cioară draait met de bal, schiet en ... Raicu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Căliman bereikt de bal nog maar net als eerste. Căliman passt de bal zonder na te denken. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel. Van Dessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danubiana 49%, FC Saint Tropez 51%.
Danubiana - FC Saint Tropez 1:0

47e minuut.
Mareş draait met de bal, schiet en ... Vişoiu speelt de bal door. Angelescu kopt de bal weg. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vişoiu met een harde bal richting middenveld. Bunea geeft een lange en hoge pass. Raicu is nu in balbezit. Raicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal zonder na te denken. Mareş is nu in balbezit. Mareş haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Antipa heeft problemen om de bal te vangen. Bunea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Palacio met een snelle inworp. Daar is Angelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tărşolea. Tărşolea krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Angelescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palacio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru speelt de bal door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Boca komt het veld opgelopen. Virtejaru komt het veld opgelopen. Găină komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Codrea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Găină met de inworp. Cioară is nu in balbezit. Cioară geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ungureanu is nu in balbezit. Gurău onderschept slim de pass. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mareş de bal. Mareş haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Danubiana 36%, FC Saint Tropez 64%.
Danubiana - FC Saint Tropez 1:0