Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Furia Buzau FC Villa Bucuresti
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.2
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Mititelu speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Pavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Furia Buzau - FC Villa Bucuresti 0:1

28e minuut.
Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc is nu in balbezit. Papuc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papuc krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos probeert naar een medespeler te passen. Pavino rent richting de bal. Pavino haalt uit met een fantastische trap. Niţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc is nu in balbezit. Papuc geeft een lange en hoge pass. Pavino is nu in balbezit. Pavino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mălăiescu met een snelle inworp. Pavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu probeert naar een medespeler te passen. Fies is nu in balbezit. Fies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Furia Buzau - FC Villa Bucuresti 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Furia Buzau 58%, FC Villa Bucuresti 42%.
FC Furia Buzau - FC Villa Bucuresti 0:2

51e minuut.
Andonie geeft een hoge lob. Pavino rent richting de bal. Negreanu rent richting de bal. Pavino onderschept slim de pass. Pavino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lutuc rent richting de bal. Papuc verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc passt de bal met de wreef. Fies rent richting de bal. Fies schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pavino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavino schiet op doel. Niţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ciurba passt de bal met de wreef. Pavino heeft problemen om de bal te vangen. Pavino passt de bal in één keer door. Fies bereikt de bal nog maar net als eerste. Fies schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Furia Buzau - FC Villa Bucuresti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Furia Buzau 59%, FC Villa Bucuresti 41%.
FC Furia Buzau - FC Villa Bucuresti 0:3