Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACS Vulturii Mediaș MMT4
433 Tactiek 5app
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 41.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Duthie passt de bal in één keer door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu passt de bal met de wreef. Duthie rent richting de bal. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kubala passt de bal zonder na te denken. Duthie is nu in balbezit. Duthie passt de bal met de wreef. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:1

6e minuut.
Duthie is nu in balbezit. Duthie passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Andronic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:2

8e minuut.
Firică heeft problemen om de bal te vangen. Duthie is nu in balbezit. Duthie met een sublieme pass. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kubala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butacu. Kubala raakt geblesseerd tijdens het duel. Freese met een snel genomen vrije trap. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:3

12e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie probeert naar een medespeler te passen. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kubala draait met de bal, schiet en ... Andronic bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:4

14e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie met een sublieme pass. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ... Andronic bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:5

16e minuut.
Gogoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala onderschept slim de pass. Kubala passt de bal in één keer door. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:6

17e minuut.
Andronic probeert naar een medespeler te passen. Martínez probeert de bal met de borst te controleren. Martínez speelt de bal door. Klungelig pakt Kubala de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:7

21e minuut.
Kubala speelt de bal door. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap. Andronic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:8

23e minuut.
Carrizosa onderschept slim de pass. Carrizosa passt de bal in één keer door. Szaniawski met een sublieme pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Butacu geeft de bal voor. Carrizosa kan de bal niet met de borst controleren. Carrizosa speelt de bal door. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Duthie geeft de bal voor. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala passt de bal in één keer door. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel. Andronic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:9

29e minuut.
Kubala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duthie de bal. Duthie passt de bal met de wreef. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:10

31e minuut.
Kubala rent richting de bal. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:11

41e minuut.
Duthie heeft problemen om de bal te vangen. Butacu rent richting de bal. Kubala verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala schiet op doel. Andronic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:12

43e minuut.
Carrizosa passt de bal met de wreef. Tilický probeert naar een medespeler te passen. Freese speelt de bal door. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:13

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szaniawski met een snelle inworp. Freese probeert naar een medespeler te passen. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Vulturii Mediaș 77%, MMT4 23%.
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:13

49e minuut.
Duthie met een sublieme pass. Szaniawski met een sublieme pass. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:14

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Tudorache de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szaniawski zal de hoekschop nemen. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:15

58e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala rent richting de bal. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Tilický is nu in balbezit. Tilický geeft een hoge lob. Firică heeft problemen om de bal te vangen. Duthie is nu in balbezit. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szaniawski neemt de hoekschop. Carrizosa is nu in balbezit. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... Andronic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Tudorache geeft een lange en hoge pass. Faltisko kopt de bal weg. Freese speelt de bal door. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duthie probeert de bal met de borst te controleren. Duthie draait met de bal, schiet en ... Tudorache probeert de bal aan de voet te houden. Andronic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:16

70e minuut.
Kubala geeft de bal voor. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duthie rent richting de bal. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tudorache de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:17

74e minuut.
Daar is Gogoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freese probeert naar een medespeler te passen. Szaniawski met een sublieme pass. Duthie rent richting de bal. Duthie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala onderschept slim de pass. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Kubala draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:18

78e minuut.
Oniṣoarã speelt de bal door. Daar is Tomescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carol bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie onderschept slim de pass. Duthie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:19

80e minuut.
Kubala onderschept slim de pass. Kubala met een sublieme pass. Duthie heeft problemen om de bal te vangen. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Duthie rent richting de bal. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Freese de bal. Duthie is nu in balbezit. Duthie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubala neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:20

90e minuut.
Carrizosa rent richting de bal. Kubala rent richting de bal. Carrizosa is nu in balbezit. Kubala rent richting de bal. Kubala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Vulturii Mediaș 80%, MMT4 20%.
ACS Vulturii Mediaș - MMT4 0:20