Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AUMACO Pharma FC
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Dobrea geeft een hoge lob. Caterincă kopt de bal weg. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dobrea met een snelle inworp. Plesca is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negreanu. Negreanu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Petruţ is nu in balbezit. Petruţ passt de bal zonder na te denken. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. Bărbat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AUMACO - Pharma FC 1:0

39e minuut.
Stroe passt de bal met de wreef. Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ begaat een overtreding. Petruţ krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AUMACO 48%, Pharma FC 52%.
FC AUMACO - Pharma FC 1:0

56e minuut.
Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft de bal voor. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu passt de bal in één keer door. Sarafian is nu in balbezit. Sarafian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mitran rent richting de bal. Inworp. Dobrea met een snelle inworp. Mitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrache geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Stroe kopt de bal weg. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Bărbat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cozma verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăşoiu probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bărbat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AUMACO 38%, Pharma FC 62%.
FC AUMACO - Pharma FC 1:0