Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PERLA MO;DOVEI Rulmentul Ţăndărei
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Paraschiv controleert de bal met de borst. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu met een sublieme pass. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Calu rent richting de bal. Pătru rent richting de bal. Dragoş begaat een overtreding. Dragoş krijgt een gele kaart. Pătru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pătru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Roman de bal. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Calu kopt de bal weg. Klungelig pakt Pătru de bal. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Şerb rent richting de bal. Şerb geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chipciu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eftimescu met de inworp. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca met een sublieme pass. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 1:0

27e minuut.
Vargalui met een sublieme pass. Calu rent richting de bal. Calu passt de bal in één keer door. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv onderschept slim de pass. Paraschiv passt de bal met de wreef. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 2:0

38e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Şerb passt de bal met de wreef. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ... Dogaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cimbru geeft een lange en hoge pass. Croitoru is nu in balbezit. Croitoru passt de bal zonder na te denken. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 3:0

42e minuut.
Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu speelt de bal door. Cimbru is nu in balbezit. Roman onderschept slim de pass. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERLA MO;DOVEI 52%, Rulmentul Ţăndărei 48%.
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 3:0

50e minuut.
Luca rent richting de bal. Buftea onderschept slim de pass. Buftea geeft een lange en hoge pass. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. Dogaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hâmpu rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici met een sublieme pass. Dragoş rent richting de bal. Dragoş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu onderschept slim de pass. Calu speelt de bal door. Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calu haalt uit met een fantastische trap. Pătru probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gherea neemt de hoekschop. Stănăşel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calu is nu in balbezit. Calu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Eftimescu probeert naar een medespeler te passen. Roman rent richting de bal. Cimbru rent richting de bal. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici passt de bal in één keer door. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Şerb heeft problemen om de bal te vangen. Şerb geeft de bal voor. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Dogaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PERLA MO;DOVEI 36%, Rulmentul Ţăndărei 64%.
PERLA MO;DOVEI - Rulmentul Ţăndărei 3:1