Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dinamo Salajan UNATHLETIC NAPOCA
NC Tactiek 532
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.3 gemiddelde waardering 24.4
average Schieten weak
average Passen weak
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Suys trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţiclău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ban geeft een hoge lob. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Călinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 1:0

10e minuut.
Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi geeft een hoge lob. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Proca geeft een lange en hoge pass. Ban speelt de bal door. Şuteu rent richting de bal. Şuteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 1:1

13e minuut.
Bradu kopt de bal weg. Şuteu rent richting de bal. Şuteu passt de bal zonder na te denken. Bradu rent richting de bal. Bradu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ţiclău met een snelle inworp. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu speelt de bal door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Alarcón kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţiclău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu is nu in balbezit. Bradu passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Suys trapt de bal weg van het doel. Ţiclău is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Ţiclău is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţiclău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şuteu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Daar is Baltariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu speelt de bal door. Klungelig pakt Nicolae de bal. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ... Călinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cârlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 2:1

42e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal zonder na te denken. Şuteu is nu in balbezit. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Călinescu trapt de bal weg van het doel. Şuteu kopt de bal weg. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap. Suys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo Salajan 78%, UNATHLETIC NAPOCA 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 2:2

47e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiftincăi met een sublieme pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Suys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu geeft een lange en hoge pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Suys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 2:3

68e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Alarcón krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Bağatur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicolae legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bağatur raakt geblesseerd tijdens het duel. Bağatur neemt de penalty, wat een uithaal! Călinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 3:3

77e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău probeert naar een medespeler te passen. Cârlan is nu in balbezit. Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţiclău met de inworp. Bradu rent richting de bal. Şuteu rent richting de bal. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu met een sublieme pass. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Suys werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 3:4

86e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Şuteu met een sublieme pass. Bradu rent richting de bal. Bradu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Suys trapt de bal weg van het doel. Alarcón speelt de bal door. Dimofte heeft problemen om de bal te vangen. Bradu rent richting de bal. Bradu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bradu passt de bal zonder na te denken. Popa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popa passt de bal met de wreef. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu schiet op doel. Suys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dinamo Salajan 66%, UNATHLETIC NAPOCA 34%.
Fc Dinamo Salajan - UNATHLETIC NAPOCA 3:4