Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid București 1923. Cimentul Sibiu
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Chiper is nu in balbezit. Chiper passt de bal in één keer door. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan schiet op doel. Priceputu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Garştea verovert de bal door een tackle van achteren. Şoimaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru haalt uit met een fantastische trap. Mihăilă probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Judele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan passt de bal in één keer door. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Birlic probeert de bal met de borst te controleren. Birlic geeft de bal voor. Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cimentul Sibiu 1:0

19e minuut.
Chiper met een sublieme pass. Turbuţan is nu in balbezit. Turbuţan speelt de bal door. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turbuţan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cimentul Sibiu 2:0

44e minuut.
Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... Priceputu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid București 1923. - Cimentul Sibiu 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 43%, Cimentul Sibiu 57%.
Rapid București 1923. - Cimentul Sibiu 3:0

50e minuut.
Judele is nu in balbezit. Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper rent richting de bal. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Judele is nu in balbezit. Chiper onderschept slim de pass. Chiper passt de bal in één keer door. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan haalt uit met een fantastische trap. Priceputu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Petre is nu in balbezit. Petre geeft de bal voor. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Birlic speelt de bal door. Chiper is nu in balbezit. Chiper speelt de bal door. Turbuţan rent richting de bal. Turbuţan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Burduşel de bal. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoimaru begaat een overtreding. Socaciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrinoiu met een snel genomen vrije trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid București 1923. 48%, Cimentul Sibiu 52%.
Rapid București 1923. - Cimentul Sibiu 3:0