Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: FC Arg Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2746
FC Arg Inter Botoşani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.2
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan verovert de bal door een tackle van achteren. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Crivac rent richting de bal. Crivac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Predeanu passt de bal in één keer door. Plop is nu in balbezit. Plop geeft een hoge lob. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Guţu onderschept slim de pass. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mitrana de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guţu zal de hoekschop nemen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nurci verovert de bal door een tackle van achteren. Lung is nu in balbezit. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Diaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arg - Inter Botoşani 1:0

26e minuut.
Crivac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri geeft de bal voor. Pescariu rent richting de bal. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. Lung rent richting de bal. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Godri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merişor. Godri moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godri kan niet meer verder spelen. Cămătaru komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. Davidovici schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nurci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arg - Inter Botoşani 2:0

41e minuut.
Plop passt de bal in één keer door. Tolomac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lung. Tolomac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tolomac kan niet meer verder spelen. Niculaie komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Merişor rent richting de bal. Istvan probeert naar een medespeler te passen. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arg 45%, Inter Botoşani 55%.
FC Arg - Inter Botoşani 2:0

71e minuut.
Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru met een sublieme pass. Eftene geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Niculaie is nu in balbezit. Niculaie geeft een lange en hoge pass. Cămătaru kopt de bal weg. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop geeft een lange en hoge pass. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arg 48%, Inter Botoşani 52%.
FC Arg - Inter Botoşani 2:0