Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Botoşani FC Univ Craiova
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Mitrana geeft de bal voor. Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungulescu geeft de bal voor. Bodea is nu in balbezit. Bodea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mitrana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neguţescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodea rent richting de bal. Bodea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan speelt de bal door. Nurci rent richting de bal. Nurci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Tolomac kopt de bal weg. Tătăran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lungulescu is nu in balbezit. Nurci onderschept slim de pass. Nurci haalt uit met een fantastische trap. Ivănescu bokst de bal weg.

23e minuut.
Merişor kan de bal niet met de borst controleren. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea speelt de bal door. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bodea geeft een hoge lob. Diaconu met een sublieme pass. Drăgan kopt de bal weg. Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Iţic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tătăran passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alexandru de bal. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. Diaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Botoşani 63%, FC Univ Craiova 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Botoşani - FC Univ Craiova 0:0

48e minuut.
Sârgu geeft een lange en hoge pass. Gîrbaciu probeert de bal aan de voet te houden. Lungulescu is nu in balbezit. Nurci verovert de bal door een tackle van achteren. Nurci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodea passt de bal met de wreef. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal met de wreef. Creţu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Tomoşoiu rent richting de bal. Tătăran is nu in balbezit. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Botoşani - FC Univ Craiova 1:0

71e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal met de wreef. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu onderschept slim de pass. Predeanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lungulescu kopt de bal weg. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu passt de bal in één keer door. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Botoşani 58%, FC Univ Craiova 42%.
Inter Botoşani - FC Univ Craiova 1:0