Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BlackHawks FC RAPID B
ACC Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dorfinger rent richting de bal. Dorfinger passt de bal met de wreef. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri rent richting de bal. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yulzari probeert naar een medespeler te passen. De Mitri rent richting de bal. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Wechumanke geeft de bal voor. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Ilie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazăr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Mulţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri passt de bal zonder na te denken. Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciobotaru heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 1:0

17e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jacomelli met een sublieme pass. Wechumanke heeft problemen om de bal te vangen. Wechumanke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 2:0

20e minuut.
Mulţescu rent richting de bal. Jacomelli is nu in balbezit. Mulţescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mulţescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mulţescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
De Mitri rent richting de bal. De Mitri geeft een lange en hoge pass. Yulzari kopt de bal weg. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 3:0

24e minuut.
Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri probeert naar een medespeler te passen. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlăsceanu met een snelle inworp. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Lazăr bokst de bal weg. Daar is Ilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klašek is nu in balbezit. Klašek geeft de bal voor. Ilie kopt de bal weg. Yulzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yulzari passt de bal met de wreef. Lazăr bokst de bal weg. Ilie geeft een hoge lob. Klašek is nu in balbezit. Klašek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ilie de bal. Ciobotaru is nu in balbezit. Wechumanke onderschept slim de pass. Wechumanke draait met de bal, schiet en ... Lazăr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jacomelli geeft een hoge lob. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 4:0

40e minuut.
Ilie rent richting de bal. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri probeert naar een medespeler te passen. Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 5:0

41e minuut.
Wechumanke onderschept slim de pass. Wechumanke passt de bal met de wreef. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Laville rent richting de bal. Tănăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan draait met de bal, schiet en ... Socas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 22%, FC RAPID B 78%.
FC BlackHawks - FC RAPID B 5:1

47e minuut.
Yulzari rent richting de bal. Yulzari geeft de bal voor. Daar is Ciobotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Jacomelli kopt de bal weg. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri passt de bal in één keer door. Yulzari is nu in balbezit. Yulzari speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 6:1

50e minuut.
Klungelig pakt De Mitri de bal. Yulzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Yulzari met een sublieme pass. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke schiet op doel. Lazăr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brocador komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De Mitri is nu in balbezit. De Mitri passt de bal in één keer door. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke haalt uit met een fantastische trap. Lazăr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lazăr trapt de bal weg van het doel. Inworp. Jacomelli met de inworp. Klašek is nu in balbezit. Klašek geeft een lange en hoge pass. Lazăr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechumanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 7:1

62e minuut.
Ciobotaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klašek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yulzari probeert naar een medespeler te passen. Wechumanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciobotaru krijgt een gele kaart. Wechumanke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yulzari zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lazăr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 8:1

69e minuut.
Dorfinger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skupień komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie geeft een lange en hoge pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 9:1

74e minuut.
Klašek geeft een hoge lob. De Mitri rent richting de bal. Jacomelli is nu in balbezit. Jacomelli geeft een hoge lob. Wechumanke springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 10:1

76e minuut.
De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu begaat een overtreding. De Mitri raakt geblesseerd tijdens het duel. Skupień zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wechumanke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt De Mitri de bal. Ilie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Mitri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skupień met een snel genomen vrije trap. Wechumanke is nu in balbezit. Wechumanke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - FC RAPID B 11:1

85e minuut.
Yulzari is nu in balbezit. Yulzari geeft een hoge lob. Daar is Ciobotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechumanke rent richting de bal. Wechumanke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 11%, FC RAPID B 89%.
FC BlackHawks - FC RAPID B 11:1