Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.025
  • Stadion: RageQuit Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1753
RageQuit F.C Cojeasca
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Milică geeft een hoge lob. Porumbel rent richting de bal. Met opzet legt Hristu zijn tegenspeler op de grond. Hristu krijgt een gele kaart. Porumbel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

6e minuut.
Doncu is nu in balbezit. Avrigeanu onderschept slim de pass. Avrigeanu speelt de bal door. Rogoz is nu in balbezit. Rogoz draait met de bal, schiet en ... Roşoga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu speelt de bal door. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu begaat een overtreding. Siladi raakt geblesseerd tijdens het duel. Siladi met een snel genomen vrije trap. Tălpaciu kopt de bal weg. Birnicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duru heeft problemen om de bal te vangen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Siladi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Milică zijn tegenspeler op de grond. Siladi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Porumbel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Inworp. Munteanu met een snelle inworp. Hristu is nu in balbezit. Hristu geeft een lange en hoge pass. Roşoga bokst de bal weg.

24e minuut.
Murgu geeft de bal voor. Szekely kopt de bal weg. Daar is Bicheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nanu geeft een hoge lob. Murgu controleert de bal met de borst. Murgu passt de bal met de wreef. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Siladi geeft de bal voor. Hristu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porumbel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Hristu rent richting de bal. Hristu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ispas de bal. Murgu is nu in balbezit. Murgu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 46%, F.C Cojeasca 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RageQuit - F.C Cojeasca 0:0

55e minuut.
Doncu passt de bal zonder na te denken. Băsescu rent richting de bal. Băsescu speelt de bal door. Doncu is nu in balbezit. Doncu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiutiu haalt uit met een fantastische trap. Duru controleert de bal met de borst. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Porumbel rent richting de bal. Hristu rent richting de bal. Hristu geeft de bal voor. Rogoz rent richting de bal. Rogoz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiutiu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu passt de bal in één keer door. Hârleaţă rent richting de bal. Birnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RageQuit - F.C Cojeasca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RageQuit 57%, F.C Cojeasca 43%.
RageQuit - F.C Cojeasca 0:1