Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 18:10
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Sepsy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Sepsy F.C.BOOMLORD
Normal Tactiek 442b
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.7
poor Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Ploaie heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cioropina de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beclea kopt de bal weg. Janićijević rent richting de bal. Janićijević geeft een lange en hoge pass. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Niţu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:1

13e minuut.
Lăzărescu onderschept slim de pass. Lăzărescu geeft een lange en hoge pass. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. Thomas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kominatos met een sublieme pass. Klungelig pakt Thomas de bal. Thomas passt de bal met de wreef. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Göksu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Thomas heeft problemen om de bal te vangen. Göksu is nu in balbezit. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:2

17e minuut.
Beclea onderschept slim de pass. Beclea met een sublieme pass. Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:3

19e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ploaie de bal. Göksu rent richting de bal. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kominatos speelt de bal door. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek passt de bal zonder na te denken. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi speelt de bal door. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cioropina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kicek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kominatos met een sublieme pass. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła geeft de bal voor. Klungelig pakt Göksu de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:4

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met een snelle inworp. Thomas rent richting de bal. Thomas haalt uit met een fantastische trap. Niţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:5

35e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Beclea de bal onder controle te krijgen. Göksu rent richting de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göksu rent richting de bal. Göksu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Niţu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:6

37e minuut.
Göksu passt de bal in één keer door. Kicek is nu in balbezit. Kicek probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsy 76%, F.C.BOOMLORD 24%.
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:7

47e minuut.
Thomas probeert naar een medespeler te passen. Marcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu passt de bal zonder na te denken. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Ploaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcu rent richting de bal. Marcu met een sublieme pass. Klungelig pakt Göksu de bal. Göksu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Buła rent richting de bal. Buła geeft een hoge lob. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Niţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:8

54e minuut.
Kominatos speelt de bal door. Thomas rent richting de bal. Thomas met een sublieme pass. Kominatos is nu in balbezit. Kominatos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek geeft een hoge lob. Silaghi heeft problemen om de bal te vangen. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:9

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janićijević met een snelle inworp. Marcu geeft de bal voor. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ploaie is nu in balbezit. Janićijević verovert de bal door een tackle van achteren. Janićijević speelt de bal door. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marcu is nu in balbezit. Marcu speelt de bal door. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:10

72e minuut.
Ploaie kan de bal niet met de borst controleren. Thomas is nu in balbezit. Thomas speelt de bal door. Göksu rent richting de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Niţu trapt de bal weg van het doel. Kominatos kopt de bal weg. Pancu heeft problemen om de bal te vangen. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pintilii kopt de bal weg. Daar is Buła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buła passt de bal zonder na te denken. Göksu is nu in balbezit. Göksu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Thomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploaie rent richting de bal. Thomas onderschept slim de pass. Thomas schiet op doel. Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:11

81e minuut.
Kicek schiet op doel. Pancu kopt de bal weg. Kominatos is nu in balbezit. Thomas rent richting de bal. Thomas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kominatos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buła de bal. Buła probeert naar een medespeler te passen. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:12

83e minuut.
Pintilii geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buła met de inworp. Thomas is nu in balbezit. Thomas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kominatos passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas passt de bal in één keer door. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Niţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsy 75%, F.C.BOOMLORD 25%.
Sepsy - F.C.BOOMLORD 0:12