Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babovic FK HANTÜRKGÜCÜ
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sauter geeft een lange en hoge pass. Jildenkrans kopt de bal weg. Daar is Adana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi haalt uit met een fantastische trap. Sakaryalıoğlu bokst de bal weg.

8e minuut.
Tokmakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Divine rent richting de bal. Divine passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jildenkrans de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Sakaryalıoğlu bokst de bal weg.

20e minuut.
Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski speelt de bal door. Jildenkrans probeert naar een medespeler te passen. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Töre geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aizpurúa met een snelle inworp. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Dizdeşen geeft een lange en hoge pass. Bursch kopt de bal weg. Munitis met een sublieme pass. Szóstakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szóstakowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tokmakçı passt de bal in één keer door. Bursch bereikt de bal nog maar net als eerste. Satkınç onderschept slim de pass. Satkınç draait met de bal, schiet en ... Zwickl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babovic FK - HANTÜRKGÜCÜ 1:0

37e minuut.
Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi speelt de bal door. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski schiet op doel. Sakaryalıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jildenkrans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans verovert de bal door een tackle van achteren. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Babovic FK - HANTÜRKGÜCÜ 1:1

42e minuut.
Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski schiet op doel. Adana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sakaryalıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Töre is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babovic FK 63%, HANTÜRKGÜCÜ 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babovic FK - HANTÜRKGÜCÜ 1:1

54e minuut.
Szóstakowski met een sublieme pass. Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi passt de bal in één keer door. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Sakaryalıoğlu bokst de bal weg. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Badea met de inworp. Munitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Munitis geeft een lange en hoge pass. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Göktürk heeft problemen om de bal te vangen. Jerużalski is nu in balbezit. Jerużalski probeert naar een medespeler te passen. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zwickl met een harde bal richting middenveld. Göktürk kopt de bal weg. Divine probeert naar een medespeler te passen. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Divine met een sublieme pass. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi met een sublieme pass. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dezorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Dezorzi passt de bal in één keer door. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans passt de bal met de wreef. Dezorzi probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babovic FK - HANTÜRKGÜCÜ 1:2

75e minuut.
Satkınç is nu in balbezit. Jildenkrans rent richting de bal. Satkınç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jildenkrans raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jildenkrans kan niet meer verder spelen. Bâtă komt het veld opgelopen. Munitis met een snel genomen vrije trap. Jerużalski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Sakaryalıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Divine met een sublieme pass. Bursch geeft een lange en hoge pass. Bâtă kopt de bal weg. Jerużalski rent richting de bal. Jerużalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babovic FK 65%, HANTÜRKGÜCÜ 35%.
Babovic FK - HANTÜRKGÜCÜ 1:2