Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaçek fc SETOZ UNİTED
433 Tactiek off
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 46.1
poor Schieten formidable
weak Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk geeft de bal voor. Daar is Tokel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel. Oltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik onderschept slim de pass. Konik geeft een lange en hoge pass. Tokel rent richting de bal. Tokel haalt uit met een fantastische trap. Oltay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak geeft een lange en hoge pass. Konik geeft een hoge lob. Barbieri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Günay verovert de bal door een tackle van achteren. Kaźmierczyk begaat een overtreding. Günay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilkan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:0

13e minuut.
Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Oltay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:1

18e minuut.
Tardieu verovert de bal door een tackle van achteren. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik speelt de bal door. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:2

22e minuut.
Baytar rent richting de bal. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Konik rent richting de bal. Konik passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Oltay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:3

25e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokel speelt de bal door. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:4

30e minuut.
Güleryüz geeft de bal voor. Küçükler kopt de bal weg. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Oltay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tokel probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Oltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Inworp. Bolatlı met de inworp. Konik probeert naar een medespeler te passen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Oltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bolatlı met de inworp. Umayr is nu in balbezit. Umayr passt de bal in één keer door. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen. Oltay bokst de bal weg. Klungelig pakt Güleryüz de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçek fc 78%, SETOZ UNİTED 22%.
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:5

49e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:6

53e minuut.
Küçükler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:7

59e minuut.
Kaźmierczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yediveren komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Barbieri passt de bal met de wreef. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik passt de bal zonder na te denken. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yediveren met een snelle inworp. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik probeert naar een medespeler te passen. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:8

64e minuut.
Tardieu rent richting de bal. Tardieu passt de bal in één keer door. Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı geeft een lange en hoge pass. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yediveren passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri passt de bal in één keer door. Umayr is nu in balbezit. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Konik kopt de bal weg. Tokel rent richting de bal. Tokel passt de bal in één keer door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:9

71e minuut.
Umayr passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bilkan de bal. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ... Oltay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:10

71e minuut.
Hanefi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Günay met een sublieme pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr passt de bal zonder na te denken. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Oltay bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Günay probeert de bal aan de voet te houden. Yediveren verovert de bal door een tackle van achteren. Konik is nu in balbezit. Konik passt de bal met de wreef. Barbieri is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Güleryüz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanefi met een sublieme pass. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hanefi is nu in balbezit. Hanefi passt de bal zonder na te denken. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Tokel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baytar trapt de bal weg. Konik kopt de bal weg. Barbieri rent richting de bal. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kazimierczak met een sublieme pass. Yediveren met een sublieme pass. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr geeft een hoge lob. Barbieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Oltay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr onderschept slim de pass. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Oltay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Oltay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaçek fc 86%, SETOZ UNİTED 14%.
xaçek fc - SETOZ UNİTED 1:10