Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karabük-VET Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 36.9
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Chalkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkidis met een sublieme pass. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Gschwent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Kinski onderschept slim de pass. Kinski passt de bal in één keer door. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Gschwent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Çelikhan rent richting de bal. Viipola verovert de bal door een tackle van achteren. Viipola speelt de bal door. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tulkis geeft een lange en hoge pass. Aydemir rent richting de bal. Aydemir met een sublieme pass. Klungelig pakt Chalkidis de bal. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karabük-VET - Drosia F C. 0:1

16e minuut.
Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado passt de bal in één keer door. Ngalo onderschept slim de pass. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karabük-VET - Drosia F C. 0:2

22e minuut.
Tulkis probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis speelt de bal door. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Gschwent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karabük-VET - Drosia F C. 0:3

23e minuut.
Horvăţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Chalkidis de bal. Corbal rent richting de bal. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karabük-VET - Drosia F C. 0:4

27e minuut.
Yenigelen rent richting de bal. Chalkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkidis passt de bal met de wreef. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Gschwent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Corchado geeft de bal voor. Ngalo kopt de bal weg. Çelikhan probeert de bal met de borst te controleren. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis schiet op doel. Gschwent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çorumluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Gschwent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jańczyk passt de bal in één keer door. Corchado bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchado passt de bal zonder na te denken. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karabük-VET 87%, Drosia F C. 13%.
Karabük-VET - Drosia F C. 0:4

49e minuut.
Horvăţ met een snelle inworp. Klungelig pakt Kinski de bal. Çelikhan rent richting de bal. Kinski onderschept slim de pass. Kinski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Daar is Çorumluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis passt de bal met de wreef. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Gschwent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karabük-VET - Drosia F C. 0:5

78e minuut.
Corchado geeft de bal voor. Horvăţ geeft de bal voor. Füllkrug probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karabük-VET 87%, Drosia F C. 13%.
Karabük-VET - Drosia F C. 0:5