Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAGADAS FC keraunos
rek Tactiek #
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
64.4 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Västrik probeert naar een medespeler te passen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Danaos is nu in balbezit. Kioumourtzoglou rent richting de bal. Danaos is nu in balbezit. Nicolino is nu in balbezit. Kioumourtzoglou verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Baycan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zielnik komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Västrik speelt de bal door. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft een hoge lob. Doroftei geeft een lange en hoge pass. Hajszán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hajszán probeert de bal aan de voet te houden. Västrik is nu in balbezit. Västrik geeft een hoge lob. Doroftei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 0:1

18e minuut.
Caliò geeft de bal voor. Hajszán rent richting de bal. Dekavallas begaat een overtreding. Dekavallas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Figurski geeft een lange en hoge pass. Doroftei rent richting de bal. Başar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doroftei raakt geblesseerd tijdens het duel. Figurski neemt de penalty, wat een uithaal! Varnalis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 0:2

25e minuut.
Salpeas probeert de bal met de borst te controleren. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salpeas rent richting de bal. Salpeas geeft een hoge lob. Kioumourtzoglou maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Salpeas geeft de bal voor. Kioumourtzoglou kopt de bal weg. Caliò heeft problemen om de bal te vangen. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas haalt uit met een fantastische trap. Llanos bokst de bal weg.

29e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Inworp. Doroftei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jabiri geeft de bal voor. Figurski springt en kopt de bal. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Caliò verovert de bal door een tackle van achteren. Danaos is nu in balbezit. Caliò onderschept slim de pass. Kioumourtzoglou onderschept slim de pass. Kioumourtzoglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik met een sublieme pass. Salpeas met een sublieme pass. Gonatas is nu in balbezit. Gonatas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Danaos rent richting de bal. Caliò verovert de bal door een tackle van achteren. Gonatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonatas haalt uit met een fantastische trap. Llanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 47%, keraunos 53%.
LAGADAS FC - keraunos 1:2

54e minuut.
Fierro rent richting de bal. Danaos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fierro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hajszán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Smyrnios komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Salpeas is nu in balbezit. Salpeas geeft een lange en hoge pass. Nicolino rent richting de bal. Smyrnios onderschept slim de pass. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Llanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Doroftei is nu in balbezit. Darda is nu in balbezit. Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 1:3

72e minuut.
Gonatas passt de bal in één keer door. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioumourtzoglou rent richting de bal. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Doroftei geeft een hoge lob. Figurski is nu in balbezit. Figurski haalt uit met een fantastische trap. Varnalis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 1:4

80e minuut.
Kioumourtzoglou kopt de bal weg. Gonatas is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gerolsberg ... Strafschop! Gonatas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gonatas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Llanos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - keraunos 2:4

82e minuut.
Gonatas kopt de bal weg. Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantos verovert de bal door een tackle van achteren. Salpeas rent richting de bal. Salpeas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Darda geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Smyrnios. Goede buitenspelval van de verdediging. Zielnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 45%, keraunos 55%.
LAGADAS FC - keraunos 2:4