Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kalopodaros Leonidion F.C
14 Tactiek 刀具
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 39.6
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Călinescu speelt de bal door. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin passt de bal met de wreef. Ntavelis geeft de bal voor. Călinescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Călinescu rent richting de bal. Klungelig pakt Virtejaru de bal. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Virtejaru de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntavelis zal de hoekschop nemen. Namibiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Leonidion F.C 1:0

14e minuut.
Brunat rent richting de bal. Brunat passt de bal met de wreef. Ntavelis probeert naar een medespeler te passen. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kucab geeft de bal voor. Sátori rent richting de bal. Sátori passt de bal met de wreef. Chin rent richting de bal. Chin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mesthenaios bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchia verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gortatowski neemt de hoekschop. Zab springt en kopt de bal. Psichogiopoulos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 44%, Leonidion F.C 56%.
kalopodaros - Leonidion F.C 1:0

52e minuut.
Ntavelis rent richting de bal. Ntavelis geeft de bal voor. Chin is nu in balbezit. Chin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Leonidion F.C 2:0

61e minuut.
Sátori met een sublieme pass. Chin is nu in balbezit. Szefler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ntavelis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barwin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kucab rent richting de bal. Namibiano verovert de bal door een tackle van achteren. Namibiano passt de bal met de wreef. Chin rent richting de bal. Chin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Chin de bal. Chin passt de bal in één keer door. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Leonidion F.C 3:0

71e minuut.
Barwin is nu in balbezit. Dalli Cardillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chin neemt zijn aanloop. Florescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Leonidion F.C 4:0

72e minuut.
Ntavelis onderschept slim de pass. Ntavelis geeft een lange en hoge pass. Chin is nu in balbezit. Chin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kalopodaros - Leonidion F.C 5:0

88e minuut.
Chin kopt de bal weg. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefler begaat een overtreding. Szefler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kalopodaros 43%, Leonidion F.C 57%.
kalopodaros - Leonidion F.C 5:0