Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nova Spiderman F.C. Kosmonaytes Vistonidas
N532L Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 17
solid Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Giorikas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Giorikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorikas passt de bal zonder na te denken. Păcălici rent richting de bal. Păcălici draait met de bal, schiet en ... Roussis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Drabis heeft problemen om de bal te vangen. Drabis geeft een hoge lob. Giorikas probeert naar een medespeler te passen. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Drabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabis geeft een hoge lob. Diamatos springt en kopt de bal. Păcălici rent richting de bal. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 1:0

12e minuut.
Kougias rent richting de bal. Kougias geeft de bal voor. Giorikas kopt de bal weg. Diamatos controleert de bal met de borst. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Giorikas met de inworp. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa passt de bal in één keer door. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Giorikas rent richting de bal. Giorikas speelt de bal door. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 2:0

28e minuut.
Doeltrap. Roussis trapt de bal weg. Giorikas kopt de bal weg. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mandilaras speelt de bal door. Drabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabis passt de bal met de wreef. Alvertis rent richting de bal. Alvertis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos onderschept slim de pass. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 3:0

33e minuut.
Salaminas geeft een lange en hoge pass. Diamatos kopt de bal weg. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 4:0

34e minuut.
Păcălici geeft de bal voor. Diamatos rent richting de bal. Giorikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorikas geeft een lange en hoge pass. Păcălici maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Giorikas met een sublieme pass. Alvertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvertis passt de bal zonder na te denken. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 16%, Kosmonaytes Vistonidas 84%.
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 4:0

50e minuut.
Vidalis kan de bal niet met de borst controleren. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos probeert naar een medespeler te passen. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici haalt uit met een fantastische trap. Roussis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Giorikas met een snelle inworp. Diamatos rent richting de bal. Diamatos geeft een lange en hoge pass. Păcălici is nu in balbezit. Păcălici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 5:0

57e minuut.
Drabis met een sublieme pass. Alvertis probeert de bal met de borst te controleren. Alvertis geeft de bal voor. Diamatos rent richting de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Salaminas rent richting de bal. Salaminas passt de bal in één keer door. Giorikas probeert de bal aan de voet te houden. Diamatos rent richting de bal. Diamatos geeft een lange en hoge pass. Paal!

62e minuut.
Alvertis met een sublieme pass. Mandilaras rent richting de bal. Mandilaras geeft de bal voor. Klungelig pakt Diamatos de bal. Diamatos draait met de bal, schiet en ... Roussis bokst de bal weg.

64e minuut.
Graikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Graikopoulos geeft een lange en hoge pass. Giorikas geeft een lange en hoge pass. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dimakos rent richting de bal. Diamatos onderschept slim de pass. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 6:0

71e minuut.
Mandilaras probeert naar een medespeler te passen. Drabis rent richting de bal. Drabis passt de bal zonder na te denken. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giorikas geeft een lange en hoge pass. Diamatos is nu in balbezit. Diamatos geeft de bal voor. Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Alvertis probeert naar een medespeler te passen. Mandilaras geeft de bal voor. Diamatos kopt de bal weg. Păcălici rent richting de bal. Păcălici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 7:0

86e minuut.
Sarantoglou passt de bal zonder na te denken. Daar is Varopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamatos geeft een hoge lob. Păcălici maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nova Spiderman F.C. 24%, Kosmonaytes Vistonidas 76%.
Nova Spiderman F.C. - Kosmonaytes Vistonidas 8:0