Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pithagoras Agoniston teopaok4
Normal Tactiek teo523
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Rubalewski passt de bal met de wreef. Pêra rent richting de bal. Pêra passt de bal met de wreef. Sturla rent richting de bal. Sturla haalt uit met een fantastische trap. Katsafados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Manidakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Pêra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra onderschept slim de pass. Pêra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:1

12e minuut.
Sturla speelt de bal door. Tountas is nu in balbezit. Sturla onderschept slim de pass. Sturla draait met de bal, schiet en ... Katsafados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:2

13e minuut.
Katsafados met een sublieme pass. Roch controleert de bal met de borst. Venetis begaat een overtreding. Venetis krijgt een gele kaart. Sturla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Günel komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Roch passt de bal in één keer door. Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Pêra is nu in balbezit. Pêra schiet op doel. Katsafados maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:3

15e minuut.
Roch bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel rent richting de bal. Tountas rent richting de bal. Günel verovert de bal door een tackle van achteren. Günel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Karaivanov kopt de bal weg. Tountas rent richting de bal. Pêra onderschept slim de pass. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel draait met de bal, schiet en ... Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rubalewski passt de bal zonder na te denken. Pêra is nu in balbezit. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel draait met de bal, schiet en ... Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:4

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kremantalas stond buitenspel. Marecos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karaivanov kopt de bal weg. Günel is nu in balbezit. Günel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Tountas is nu in balbezit. Rubalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pêra rent richting de bal. Sfikopoulos geeft een hoge lob. Venetis kopt de bal weg. Günel is nu in balbezit. Günel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roch rent richting de bal. Roch schiet op doel. Katsafados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:5

31e minuut.
Sfikopoulos is nu in balbezit. Sfikopoulos geeft een hoge lob. Putiray kopt de bal weg. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Porfyriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfyriadis probeert naar een medespeler te passen. Günel rent richting de bal. Günel schiet op doel. Katsafados werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:6

43e minuut.
Marecos probeert naar een medespeler te passen. Rubalewski kopt de bal weg. Karaivanov probeert naar een medespeler te passen. Roch rent richting de bal. Roch draait met de bal, schiet en ... Katsafados bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roch met de inworp. Karaivanov met een sublieme pass. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 79%, teopaok4 21%.
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:7

55e minuut.
Kantzos rent richting de bal. Karaivanov onderschept slim de pass. Karaivanov passt de bal in één keer door. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel schiet op doel. Katsafados probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Günel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koubouris geeft een lange en hoge pass. Gwalbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubalewski speelt de bal door. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sfikopoulos met een sublieme pass. Günel rent richting de bal. Koubouris rent richting de bal. Günel rent richting de bal. Günel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov passt de bal met de wreef. Günel is nu in balbezit. Günel schiet op doel. Katsafados probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:8

70e minuut.
Cikán komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cikán passt de bal in één keer door. Daar is Pêra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pêra passt de bal in één keer door. Günel is nu in balbezit. Günel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Inworp. Şoimaru komt het veld opgelopen. Roch met een snelle inworp. Günel rent richting de bal. Günel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rubalewski geeft de bal voor. Pêra kopt de bal weg. Daar is Porfyriadis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günel is nu in balbezit. Günel schiet op doel. Katsafados verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:9

82e minuut.
Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Rubalewski rent richting de bal. Rubalewski geeft een hoge lob. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra geeft de bal voor. Katsafados kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pithagoras Agoniston 82%, teopaok4 18%.
Pithagoras Agoniston - teopaok4 0:9