Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ntaklas-FC
321 Tactiek main1
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


19e minuut.
Sapragonas is nu in balbezit. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka met een sublieme pass. Pipikas rent richting de bal. Pipikas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lepicheo geeft de bal voor. Mureşanu rent richting de bal. Bozkurt begaat een overtreding. Bozkurt krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Buczkowski rent richting de bal. Cotignola verovert de bal door een tackle van achteren. Cotignola probeert naar een medespeler te passen. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mureşanu passt de bal met de wreef. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Łoza kan de bal niet met de borst controleren. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński schiet op doel. Lezaun Ezpeleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:1

38e minuut.
Marcos Madera passt de bal zonder na te denken. Syrový speelt de bal door. Hofman met een sublieme pass. Klungelig pakt Bozkurt de bal. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcos Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:2

45e minuut.
Buczkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Samojeden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 66%, Ntaklas-FC 34%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:2

46e minuut.
Pipikas kopt de bal weg. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcos Madera. Pryliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lujambio komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić met een sublieme pass. Hofman rent richting de bal. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cotignola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szczuka de bal. Szczuka met een sublieme pass. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Pryliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński is nu in balbezit. Pipikas rent richting de bal. Pipikas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cotignola passt de bal in één keer door. Kurtyka met een sublieme pass. Marcos Madera heeft problemen om de bal te vangen. Pryliński verovert de bal door een tackle van achteren. Pryliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szczuka geeft de bal voor. Lujambio speelt de bal door. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Pryliński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tyma onderschept slim de pass. Tyma probeert naar een medespeler te passen. Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtyka geeft een hoge lob. Pryliński krijgt zijn hoofd ertegen. Lezaun Ezpeleta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:3

71e minuut.
Pipikas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kljajić. Pipikas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lujambio met een snel genomen vrije trap. Kurtyka rent richting de bal. Kurtyka geeft een hoge lob. Pryliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:4

74e minuut.
Coteanu passt de bal met de wreef. Syrový rent richting de bal. Syrový geeft een hoge lob. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Łoza kopt de bal weg. Samojeden is nu in balbezit. Kurtyka onderschept slim de pass. Kurtyka geeft de bal voor. Pryliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lujambio geeft een lange en hoge pass. Pipikas kopt de bal weg. Pryliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryliński haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

90e minuut.
Tyma rent richting de bal. Tyma probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Cotignola de bal onder controle te krijgen. Pipikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipikas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΚΕΡΑΥΝΟΣ 67%, Ntaklas-FC 33%.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ - Ntaklas-FC 0:4