Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOM F.C. Pou einai to xartri ygeias???
Normal Tactiek 3-5-2
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 58.7
matig Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Skarmoutsos is nu in balbezit. Skarmoutsos passt de bal met de wreef. Płachecki rent richting de bal. Płachecki draait met de bal, schiet en ... Mossoró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pakuła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Flocea de bal. Flocea passt de bal in één keer door. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:1

11e minuut.
Pakuła rent richting de bal. Pakuła geeft een hoge lob. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár geeft een lange en hoge pass. Flocea springt en kopt de bal. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:2

16e minuut.
Kádár met de inworp. Płachecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Skarmoutsos de bal. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła met een sublieme pass. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Scuto is nu in balbezit. Scuto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Wydro kopt de bal weg. Daar is Scuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Solík krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Scuto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wydro met een snel genomen vrije trap. Daar is Flocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foulidis speelt de bal door. Szarniak is nu in balbezit. Szarniak draait met de bal, schiet en ... Mossoró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Scuto onderschept slim de pass. Płachecki met een sublieme pass. Flocea rent richting de bal. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Stojčevski probeert de bal aan de voet te houden. Mossoró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stojčevski rent richting de bal. Scuto onderschept slim de pass. Scuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:3

28e minuut.
Flocea passt de bal zonder na te denken. Płachecki rent richting de bal. Skarmoutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto schiet op doel. Mossoró bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:4

30e minuut.
Szarniak is nu in balbezit. Szarniak probeert naar een medespeler te passen. Pakuła geeft de bal voor. Flocea maakt een snoekduik en kopt de bal. Mossoró probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:5

31e minuut.
Kaczka passt de bal met de wreef. Skarmoutsos rent richting de bal. Skarmoutsos met een sublieme pass. Klungelig pakt Scuto de bal. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:6

35e minuut.
Klungelig pakt Samakis de bal. Wydro met een sublieme pass. Skarmoutsos rent richting de bal. Flocea verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto onderschept slim de pass. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Scuto is nu in balbezit. Scuto passt de bal zonder na te denken. Daar is Flocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skarmoutsos de bal onder controle te krijgen. Mossoró bokst de bal weg. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:7

40e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Flocea geeft een hoge lob. Daar is Stojčevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuto rent richting de bal. Scuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár geeft een hoge lob. Flocea maakt een snoekduik en kopt de bal. Mossoró probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Skarmoutsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:8

44e minuut.
Scuto is nu in balbezit. Scuto passt de bal met de wreef. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Mossoró probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 84%, Pou einai to xartri ygeias??? 16%.
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:8

47e minuut.
Daar is Pakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakuła geeft een hoge lob. Stojčevski heeft problemen om de bal te vangen. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:9

47e minuut.
Kaczka speelt de bal door. Katsikadellis probeert naar een medespeler te passen. Solík bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto is nu in balbezit. Scuto schiet op doel. Mossoró bokst de bal weg. Flocea rent richting de bal. Flocea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:10

49e minuut.
Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Scuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuto geeft de bal voor. Flocea is nu in balbezit. Flocea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Szarniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarniak geeft een hoge lob. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto schiet op doel. Mossoró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:11

56e minuut.
Szarniak passt de bal met de wreef. Pakuła is nu in balbezit. Pakuła met een sublieme pass. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto haalt uit met een fantastische trap. Mossoró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojčevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár onderschept slim de pass. Kádár geeft een hoge lob. Mossoró bokst de bal weg.

58e minuut.
Katsikadellis rent richting de bal. Wydro onderschept slim de pass. Wydro met een sublieme pass. Flocea rent richting de bal. Flocea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Flocea met een sublieme pass. Płachecki heeft problemen om de bal te vangen. Płachecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Scuto de bal. Scuto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Flocea kopt de bal weg. Pakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakuła geeft een hoge lob. Scuto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:12

65e minuut.
Foulidis kopt de bal weg. Płachecki met een sublieme pass. Daar is Kádár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kádár geeft de bal voor. Flocea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Manaós rent richting de bal. Manaós geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katsikadellis de bal. Scuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Scuto rent richting de bal. Scuto passt de bal zonder na te denken. Skarmoutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea verovert de bal door een tackle van achteren. Flocea haalt uit met een fantastische trap. Mossoró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flocea geeft een lange en hoge pass. Scuto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:13

82e minuut.
Kádár geeft een lange en hoge pass. Foulidis kopt de bal weg. Pakuła met een sublieme pass. Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea geeft een hoge lob. Paal! Scuto rent richting de bal. Scuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOM F.C. 78%, Pou einai to xartri ygeias??? 22%.
KOM F.C. - Pou einai to xartri ygeias??? 0:14