Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. 2011 Stonecity AthensFC
Canario Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chondrogiannis speelt de bal door. Daar is Odendahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odendahl passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 1:0

8e minuut.
Partsalakis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onasis met de inworp. Chloros geeft een hoge lob. Odendahl springt en kopt de bal. Galatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kiamilis geeft de bal voor. Inworp. Chloros met de inworp. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. Galatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kiamilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razelis rent richting de bal. Razelis passt de bal zonder na te denken. Odendahl is nu in balbezit. Odendahl haalt uit met een fantastische trap. Galatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chloros neemt de hoekschop. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. Galatis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

15e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros geeft een hoge lob. Odendahl is nu in balbezit. Odendahl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mortis de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chondrogiannis zal de hoekschop nemen. Marchena maakt een snoekduik en kopt de bal. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chondrogiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Odendahl de bal. Odendahl passt de bal in één keer door. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 2:0

18e minuut.
Odendahl rent richting de bal. Odendahl passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Odendahl is nu in balbezit. Odendahl draait met de bal, schiet en ... Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gritzapis met een sublieme pass. Chloros is nu in balbezit. Chloros passt de bal zonder na te denken. Marchena rent richting de bal. Marchena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gritzapis rent richting de bal. Gritzapis geeft een hoge lob. Mortis kopt de bal weg. Chloros controleert de bal met de borst. Chloros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chondrogiannis kopt de bal weg. Daar is Petropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl draait met de bal, schiet en ... Mortis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 3:0

27e minuut.
Galatis trapt de bal weg. Chondrogiannis geeft een hoge lob. Kiamilis heeft problemen om de bal te vangen. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Galatis trapt de bal weg van het doel. Chondrogiannis rent richting de bal. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Marchena rent richting de bal. Marchena schiet op doel. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 4:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marchena met de inworp. Chloros geeft een hoge lob. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 5:0

31e minuut.
Siontis probeert naar een medespeler te passen. Odendahl rent richting de bal. Odendahl passt de bal met de wreef. Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Galatis met een sublieme pass. Chondrogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis speelt de bal door. Odendahl rent richting de bal. Odendahl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Odendahl rent richting de bal. Razelis rent richting de bal. Odendahl verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Marchena de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Chondrogiannis is nu in balbezit. Chondrogiannis geeft een hoge lob. Marchena kopt de bal weg. Odendahl is nu in balbezit. Odendahl schiet op doel. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mortis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chondrogiannis neemt de hoekschop. Marchena springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chloros probeert naar een medespeler te passen. Gritzapis is nu in balbezit. Gritzapis met een sublieme pass. Odendahl heeft problemen om de bal te vangen. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Odendahl passt de bal in één keer door. Chloros rent richting de bal. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marchena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 13%, Stonecity AthensFC 87%.
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 6:0

46e minuut.
Pandur komt het veld opgelopen. Meza komt het veld opgelopen. Tanou komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Razelis passt de bal met de wreef. Chondrogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Siontis is nu in balbezit. Chondrogiannis probeert naar een medespeler te passen. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 7:0

54e minuut.
Razelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razelis geeft een hoge lob. Inworp. Onasis met de inworp. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Galatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 8:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloros met een snelle inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena geeft een hoge lob. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Papagalakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros met een sublieme pass. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Galatis bokst de bal weg.

62e minuut.
Odendahl met een sublieme pass. Kiamilis rent richting de bal. Marchena onderschept slim de pass. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Galatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 9:0

63e minuut.
Meza met een sublieme pass. Terzopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chondrogiannis probeert naar een medespeler te passen. Odendahl rent richting de bal. Odendahl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galatis probeert naar een medespeler te passen. Chondrogiannis kopt de bal weg. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tanou kan de bal niet met de borst controleren. Odendahl rent richting de bal. Odendahl passt de bal zonder na te denken. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Galatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chloros zal de hoekschop nemen. Odendahl springt en kopt de bal. Galatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Odendahl springt en kopt de bal. Galatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mortis heeft problemen om de bal te vangen. Marchena rent richting de bal. Marchena draait met de bal, schiet en ... Galatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 10:0

72e minuut.
Inworp. Chloros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel. Kiamilis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mortis kopt de bal weg. Chondrogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Chondrogiannis met een sublieme pass. Klungelig pakt Odendahl de bal. Odendahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 11:0

74e minuut.
Partsalakis geeft de bal voor. Meza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Razelis met een sublieme pass. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 12:0

78e minuut.
Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena geeft de bal voor. Odendahl rent richting de bal. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 13:0

80e minuut.
Chondrogiannis passt de bal zonder na te denken. Meza heeft problemen om de bal te vangen. Meza passt de bal zonder na te denken. Odendahl rent richting de bal. Odendahl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chondrogiannis met een sublieme pass. Odendahl rent richting de bal. Odendahl passt de bal met de wreef. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 14:0

83e minuut.
Marchena is nu in balbezit. Marchena geeft een hoge lob. Kiamilis heeft problemen om de bal te vangen. Odendahl rent richting de bal. Odendahl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Galatis met een harde bal richting middenveld. Chondrogiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Odendahl de bal. Odendahl haalt uit met een fantastische trap. Galatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 15:0

85e minuut.
Odendahl is nu in balbezit. Chondrogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis passt de bal in één keer door. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Chloros speelt de bal door. Chondrogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis geeft een hoge lob. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chondrogiannis met een sublieme pass. Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena met een sublieme pass. Odendahl is nu in balbezit. Odendahl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Marchena kopt de bal weg. Klungelig pakt Siontis de bal. Odendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 13%, Stonecity AthensFC 87%.
P.A.O.K. 2011 - Stonecity AthensFC 15:0