Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. 2011 Olympiakos SFP
Canario Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Sifomanolis is nu in balbezit. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. Kontaxis heeft problemen om de bal te vangen. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... Louvaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kontaxis geeft een lange en hoge pass. Koumasis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafetzopoulos de bal. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 1:0

5e minuut.
Sapounakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zntranas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapounakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena draait met de bal, schiet en ... Louvaris bokst de bal weg.

8e minuut.
Retzias probeert naar een medespeler te passen. Marchena rent richting de bal. Sismanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena onderschept slim de pass. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Louvaris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kontaxis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloros met een snelle inworp. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 2:0

11e minuut.
Chloros geeft een hoge lob. Kontaxis rent richting de bal. Sifomanolis onderschept slim de pass. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ... Louvaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Xintavelonis de bal. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza passt de bal zonder na te denken. Marchena is nu in balbezit. Marchena schiet op doel. De bal raakt de paal. Chondrogiannis geeft een hoge lob. Chrysinis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chondrogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Louvaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 3:0

22e minuut.
Marchena passt de bal met de wreef. Kontaxis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xintavelonis is nu in balbezit. Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 4:0

24e minuut.
Sismanis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloros met een snelle inworp. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Louvaris met een sublieme pass. Meza kopt de bal weg. Retzias is nu in balbezit. Marchena verovert de bal door een tackle van achteren. Marchena schiet op doel. Louvaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sifomanolis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 5:0

28e minuut.
Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis passt de bal zonder na te denken. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Louvaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 6:0

29e minuut.
Zntranas passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chondrogiannis met de inworp. Klungelig pakt Sifomanolis de bal. Meza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 7:0

34e minuut.
Xintavelonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xintavelonis speelt de bal door. Chloros met een sublieme pass. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kafetzopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis onderschept slim de pass. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 18%, Olympiakos SFP 82%.
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 7:0

49e minuut.
Sifomanolis passt de bal in één keer door. Chondrogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Chloros bereikt de bal nog maar net als eerste. Chloros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 8:0

54e minuut.
Meza met een sublieme pass. Kontaxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis verovert de bal door een tackle van achteren. Sifomanolis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 9:0

57e minuut.
Pandur is nu in balbezit. Pandur geeft de bal voor. Sifomanolis kopt de bal weg. Marchena rent richting de bal. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Louvaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 10:0

61e minuut.
Inworp. Chondrogiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza met een sublieme pass. Chloros is nu in balbezit. Chloros passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Meza is nu in balbezit. Meza speelt de bal door. Daar is Marchena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sismanis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 11:0

64e minuut.
Pandur rent richting de bal. Pandur geeft een lange en hoge pass. Chloros met een sublieme pass. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 12:0

66e minuut.
Meza passt de bal in één keer door. Sifomanolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifomanolis passt de bal met de wreef. Marchena is nu in balbezit. Marchena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Louvaris trapt de bal weg. Chondrogiannis kopt de bal weg. Sifomanolis rent richting de bal. Sifomanolis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 13:0

69e minuut.
Kafetzopoulos is nu in balbezit. Chondrogiannis is nu in balbezit. Chondrogiannis passt de bal met de wreef. Marchena rent richting de bal. Marchena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Marchena passt de bal in één keer door. Kontaxis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena rent richting de bal. Marchena draait met de bal, schiet en ... Louvaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 14:0

82e minuut.
Louvaris trapt de bal weg van het doel. Chondrogiannis kopt de bal weg. Sifomanolis heeft problemen om de bal te vangen. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chrysinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chondrogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Chondrogiannis geeft een lange en hoge pass. Marchena maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 15:0

88e minuut.
Chondrogiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza rent richting de bal. Meza probeert naar een medespeler te passen. Marchena is nu in balbezit. Marchena haalt uit met een fantastische trap. Louvaris bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Xintavelonis is nu in balbezit. Xintavelonis passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chloros met een snelle inworp. Meza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 2011 23%, Olympiakos SFP 77%.
P.A.O.K. 2011 - Olympiakos SFP 15:0