Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagends FC Akelas
Abnormal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 29.1
formidabel Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Sailendra met een sublieme pass. Yashodhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yashodhan met een sublieme pass. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani haalt uit met een fantastische trap. Subbanna bokst de bal weg.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Puştea de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yashodhan zal de hoekschop nemen. Virani maakt een snoekduik en kopt de bal. Subbanna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wons rent richting de bal. Kolasa onderschept slim de pass. Kolasa speelt de bal door. Yashodhan rent richting de bal. Yashodhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Subbaratnam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Subbanna met een harde bal richting middenveld. Nilini speelt de bal door. Daar is Virani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 1:0

13e minuut.
Kolasa draait met de bal, schiet en ... Subbanna met een sublieme pass. Nilini kopt de bal weg. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Subbanna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa schiet op doel. Puştea probeert de bal aan de voet te houden. Virani is nu in balbezit. Virani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Subbanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sreenivasa rent richting de bal. Sreenivasa passt de bal in één keer door. Kolasa rent richting de bal. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Subbanna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 2:0

20e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jeeri de bal. Virani rent richting de bal. Virani draait met de bal, schiet en ... Subbanna bokst de bal weg.

22e minuut.
Subbaratnam is nu in balbezit. Sailendra onderschept slim de pass. Sailendra passt de bal in één keer door. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Subbaratnam kopt de bal weg. Raju rent richting de bal. Nilini geeft een hoge lob. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Subbanna bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Subbaratnam de bal. Sailendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailendra passt de bal met de wreef. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sailendra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biswas komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Indrani passt de bal met de wreef. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani speelt de bal door. Kolasa rent richting de bal. Kolasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 3:0

42e minuut.
Sreenivasa heeft problemen om de bal te vangen. Sreenivasa passt de bal zonder na te denken. Virani rent richting de bal. Virani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 4:0

43e minuut.
Kolasa heeft problemen om de bal te vangen. Kolasa met een sublieme pass. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani haalt uit met een fantastische trap. Subbanna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Sathasivam probeert de bal aan de voet te houden. Subbanna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Yashodhan is nu in balbezit. Yashodhan geeft een hoge lob. Kolasa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagends FC 19%, Akelas 81%.
Lagends FC - Akelas 4:0

47e minuut.
Vineeta verovert de bal door een tackle van achteren. Vineeta geeft een lange en hoge pass. Yashodhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yashodhan geeft de bal voor. Kolasa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sathasivam kopt de bal weg. Sreenivasa rent richting de bal. Sreenivasa passt de bal in één keer door. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kavi kan de bal niet met de borst controleren. Nilini is nu in balbezit. Kavi begaat een overtreding. Kavi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vineeta kopt de bal weg. Yashodhan rent richting de bal. Yashodhan passt de bal zonder na te denken. Virani rent richting de bal. Virani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Yashodhan geeft een hoge lob. Virani kopt de bal weg. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel. Subbanna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 5:0

61e minuut.
Nilini kopt de bal weg. Sreenivasa rent richting de bal. Sreenivasa passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel. Subbanna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yashodhan zal de hoekschop nemen. Kolasa krijgt zijn hoofd ertegen. Subbanna bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Subbaratnam rent richting de bal. Biswas onderschept slim de pass. Biswas geeft een lange en hoge pass. Kolasa rent richting de bal. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. Subbanna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Virani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 6:0

65e minuut.
Virani speelt de bal door. Sreenivasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sreenivasa probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jeeri is nu in balbezit. Yashodhan verovert de bal door een tackle van achteren. Yashodhan geeft een hoge lob. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 7:0

71e minuut.
Subbaratnam heeft problemen om de bal te vangen. Kavi met een sublieme pass. Kenchammana speelt de bal door. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Biswas verovert de bal door een tackle van achteren. Indrani is nu in balbezit. Indrani geeft een hoge lob. Virani is nu in balbezit. Virani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lagends FC - Akelas 8:0

77e minuut.
Sathasivam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indrani met een snelle inworp. Yashodhan rent richting de bal. Yashodhan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nilini onderschept slim de pass. Nilini geeft een lange en hoge pass. Virani kopt de bal weg. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Subbanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Subbaratnam kopt de bal weg. Vineeta kan de bal niet met de borst controleren. Vineeta passt de bal met de wreef. Virani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Nilini is nu in balbezit. Nilini passt de bal zonder na te denken. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mona heeft problemen om de bal te vangen. Nilini rent richting de bal. Nilini speelt de bal door. Kolasa rent richting de bal. Kolasa schiet op doel. Subbanna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subbanna probeert naar een medespeler te passen. Kavi kopt de bal weg. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagends FC 20%, Akelas 80%.
Lagends FC - Akelas 8:0