Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunatics ronigili
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 48.3
weak Schieten excellent
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Bukovec onderschept slim de pass. Bukovec met een sublieme pass. Kałuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuska geeft de bal voor. Gandarilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Biagetti kopt de bal weg. Gandarilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosso is nu in balbezit. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bukovec verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Šámal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šámal probeert naar een medespeler te passen. Gandarilla rent richting de bal. Gandarilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:1

5e minuut.
Daar is Zwitty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gandarilla rent richting de bal. Moriya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gandarilla moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gandarilla kan niet meer verder spelen. Maya komt het veld opgelopen. Biagetti met een snel genomen vrije trap. Wieruchowski kopt de bal weg. Šámal heeft problemen om de bal te vangen. Šámal draait met de bal, schiet en ... Sharabi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:2

10e minuut.
Zagay is nu in balbezit. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya draait met de bal, schiet en ... Rosso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wieruchowski zal de hoekschop nemen. Sharabi bokst de bal weg.

12e minuut.
Zwitty bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwitty geeft een hoge lob. Biagetti kopt de bal weg. Maya is nu in balbezit. Maya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bukovec probeert naar een medespeler te passen. Biagetti is nu in balbezit. Biagetti geeft een lange en hoge pass. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski haalt uit met een fantastische trap. Sharabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Wieruchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal schiet op doel. Sharabi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:3

19e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya is nu in balbezit. Maya draait met de bal, schiet en ... Daar is Ravizada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biagetti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal geeft de bal voor. Daar is Zagay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya is nu in balbezit. Maya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:4

34e minuut.
Ben Dayan geeft een lange en hoge pass. Biagetti geeft de bal voor. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Maya draait met de bal, schiet en ... Sharabi bokst de bal weg. Klungelig pakt Zagay de bal. Maya rent richting de bal. Maya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:5

36e minuut.
Biagetti is nu in balbezit. Biagetti passt de bal met de wreef. Zwitty rent richting de bal. Šámal verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:6

37e minuut.
Zagay passt de bal met de wreef. Ravizada met een sublieme pass. Maya rent richting de bal. Šámal rent richting de bal. Šámal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ben Dayan geeft de bal voor. Inworp. Boruch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuska geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatics 86%, ronigili 14%.
Lunatics - ronigili 0:6

47e minuut.
Sharabi trapt de bal weg van het doel. Biagetti kopt de bal weg. Daar is Ben Dayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šámal is nu in balbezit. Šámal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bukovec speelt de bal door. Maya is nu in balbezit. Šámal is nu in balbezit. Šámal haalt uit met een fantastische trap. Sharabi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:7

55e minuut.
Zwitty is nu in balbezit. Bukovec onderschept slim de pass. Bukovec passt de bal zonder na te denken. Maya rent richting de bal. Maya schiet op doel. Sharabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Schartmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal passt de bal zonder na te denken. Kałuska is nu in balbezit. Kałuska geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Biagetti geeft de bal voor. Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Dayan is nu in balbezit. Šámal onderschept slim de pass. Šámal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:8

71e minuut.
Maya rent richting de bal. Maya heeft problemen om de bal te vangen. Šámal is nu in balbezit. Šámal draait met de bal, schiet en ... Sharabi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunatics - ronigili 0:9

72e minuut.
Šámal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šámal geeft een lange en hoge pass. Kałuska is nu in balbezit. Kałuska passt de bal zonder na te denken. Ben Dayan heeft problemen om de bal te vangen. Sharabi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Šámal geeft een hoge lob. Wieruchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieruchowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Maya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya draait met de bal, schiet en ... Sharabi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Ben Dayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šámal rent richting de bal. Šámal passt de bal zonder na te denken. Maya bereikt de bal nog maar net als eerste. Maya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kuźniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Refaeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shefler rent richting de bal. Shefler haalt uit met een fantastische trap. Bakrie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunatics 80%, ronigili 20%.
Lunatics - ronigili 0:9