Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC InternazionaleMilano ronigili
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 38.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen solid
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Balili kopt de bal weg. Bukovec probeert de bal met de borst te controleren. Gazal is nu in balbezit. Salama is nu in balbezit. Salama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wieruchowski met de inworp. Abarbnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagetti onderschept slim de pass. Biagetti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wieruchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salama bereikt de bal nog maar net als eerste. Salama haalt uit met een fantastische trap. Kałuska is nu in balbezit. Kałuska geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Goldring met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosinzon de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schartmüller met de inworp. Wieruchowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tal is nu in balbezit. Tal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. madmon met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kałuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukovec geeft de bal voor. madmon bokst de bal weg.

38e minuut.
Kałuska met een snelle inworp. Salama heeft problemen om de bal te vangen. Salama geeft de bal voor. Wieruchowski rent richting de bal. Wieruchowski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - ronigili 0:1

41e minuut.
Goldring kopt de bal weg. Biagetti speelt de bal door. Daar is Tal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salama is nu in balbezit. Salama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. madmon bokst de bal weg.

44e minuut.
Kałuska met de inworp. Salama rent richting de bal. Salama speelt de bal door. Biagetti is nu in balbezit. Biagetti geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 81%, ronigili 19%.
FC InternazionaleMilano - ronigili 0:1

52e minuut.
Tal onderschept slim de pass. Tal probeert naar een medespeler te passen. Wieruchowski met een sublieme pass. Schartmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schartmüller geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Gazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukovec rent richting de bal. Bukovec speelt de bal door. Daar is Tal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Schartmüller is nu in balbezit. Schartmüller geeft een lange en hoge pass. Wieruchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Wieruchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieruchowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC InternazionaleMilano - ronigili 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC InternazionaleMilano 70%, ronigili 30%.
FC InternazionaleMilano - ronigili 0:2