Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad DESTROYER
4-4-2 Tactiek zzz
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 49
uitmuntend Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een hoge lob. Viscarra kopt de bal weg. Ribera rent richting de bal. Ribera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montaño trapt de bal weg. Gómez kopt de bal weg. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barrenechea is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar met een sublieme pass. Viscarra is nu in balbezit. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad - DESTROYER 0:1

25e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ... Duch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ribera de bal. Carrasco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrasco krijgt een gele kaart. Ribera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ribera met een snel genomen vrije trap. Viscarra springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een hoge lob. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 52%, DESTROYER 48%.
Universidad - DESTROYER 0:1

58e minuut.
Daar is Arrien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscarra verovert de bal door een tackle van achteren. Viscarra passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Montaño bokst de bal weg. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos geeft de bal voor. Albornos kopt de bal weg. Melgar is nu in balbezit. Melgar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montaño bokst de bal weg.

65e minuut.
Guarachi rent richting de bal. Guarachi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Melgar de bal. Ambaiba is nu in balbezit. Ambaiba geeft de bal voor. Duch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ambaiba probeert naar een medespeler te passen. Barrenechea heeft problemen om de bal te vangen. Barrenechea passt de bal in één keer door. Nina rent richting de bal. Nina schiet op doel. Duch bokst de bal weg.

74e minuut.
Albornos met een sublieme pass. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar geeft de bal voor. Viscarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad 56%, DESTROYER 44%.
Universidad - DESTROYER 0:1