Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacional F.C. Nación Camba
523 modificado Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 19.9
excellent Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sillero is nu in balbezit. Sillero probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 1:0

17e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza geeft een lange en hoge pass. Salvador kopt de bal weg. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lacunza passt de bal met de wreef. Cupełek is nu in balbezit. Betancourt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cupełek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupełek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu met een sublieme pass. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek schiet op doel. Rios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 2:0

36e minuut.
Lijerón trapt de bal weg van het doel. Ebrard kopt de bal weg. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lacunza is nu in balbezit. Lacunza geeft een hoge lob. Daar is Cupełek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazcano is nu in balbezit. Lazcano haalt uit met een fantastische trap. Rios bokst de bal weg.

43e minuut.
Ebrard passt de bal met de wreef. Castro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sillero de bal. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional F.C. 27%, Nación Camba 73%.
Nacional F.C. - Nación Camba 2:0

49e minuut.
Mieres speelt de bal door. Holfve is nu in balbezit. Bohorquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bohorquez krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu rent richting de bal. Mieres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burhanoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Giovani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cupełek kopt de bal weg. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Rios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek onderschept slim de pass. Cupełek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ebrard kopt de bal weg. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek passt de bal in één keer door. Daar is Lazcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazcano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 3:0

60e minuut.
Holfve passt de bal zonder na te denken. Lacunza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebrard verovert de bal door een tackle van achteren. Ebrard geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burhanoğlu onderschept slim de pass. Burhanoğlu passt de bal met de wreef. Lazcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazcano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 4:0

66e minuut.
Stroe met de inworp. Zicu probeert naar een medespeler te passen. Ebrard rent richting de bal. Ebrard geeft de bal voor. Lazcano krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Holfve verovert de bal door een tackle van achteren. Lacunza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Betancourt de bal. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 5:0

69e minuut.
Schmidt rent richting de bal. Cupełek onderschept slim de pass. Cupełek passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. Giovani is nu in balbezit. Giovani geeft de bal voor. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Holfve geeft een hoge lob. Zicu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sillero. Sillero krijgt een gele kaart. Zicu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zicu kan niet meer verder spelen. Ðurišić komt het veld opgelopen. Taboada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cupełek krijgt zijn hoofd ertegen. Rios probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Burhanoğlu geeft een lange en hoge pass. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek passt de bal met de wreef. Lazcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazcano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sillero speelt de bal door. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe passt de bal in één keer door. Ðurišić is nu in balbezit. Ðurišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rios met een harde bal richting middenveld. Lacunza probeert naar een medespeler te passen. Cupełek rent richting de bal. Cupełek schiet op doel. Rios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 6:0

89e minuut.
Castro controleert de bal met de borst. Castro met een sublieme pass. Lacunza met een sublieme pass. Lazcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacunza speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cupełek is nu in balbezit. Cupełek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nacional F.C. - Nación Camba 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacional F.C. 18%, Nación Camba 82%.
Nacional F.C. - Nación Camba 7:0