Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Playa Montero CD Turbión
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud verovert de bal door een tackle van achteren. Mayori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayori geeft de bal voor. Calzadilla kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldes rent richting de bal. Met opzet legt Pinedo zijn tegenspeler op de grond. Pinedo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Raldes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gisbert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaviri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Calatayud de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadima verovert de bal door een tackle van achteren. Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ameller rent richting de bal. Ameller geeft een hoge lob. Andrade controleert de bal met de borst. Calatayud rent richting de bal. Calatayud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lino geeft een lange en hoge pass. Romano kopt de bal weg. Ayaviri is nu in balbezit. Calatayud bereikt de bal nog maar net als eerste. Calatayud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sorocori met een harde bal richting middenveld. Qinallata kopt de bal weg. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Pinedo rent richting de bal. Pinedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cortes onderschept slim de pass. Cortes passt de bal zonder na te denken. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Monzón probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Playa Montero - CD Turbión 1:0

37e minuut.
Ayaviri is nu in balbezit. Mayori rent richting de bal. Mayori speelt de bal door. Pinedo is nu in balbezit. Pinedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 45%, CD Turbión 55%.
Playa Montero - CD Turbión 1:0

48e minuut.
Raldes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ameller met een snelle inworp. Qinallata is nu in balbezit. Qinallata haalt uit met een fantastische trap. Penadés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ameller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Limachi de bal. Qinallata rent richting de bal. Qinallata haalt uit met een fantastische trap. Penadés bokst de bal weg.

55e minuut.
Cortes met een sublieme pass. Lino speelt de bal door. Daher met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinedo de bal. Pinedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Penadés trapt de bal weg. Mayori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayori geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pinedo de bal. Pinedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Gisbert de bal. Pinedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldes is nu in balbezit. Pinedo onderschept slim de pass. Pinedo haalt uit met een fantastische trap. Penadés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Playa Montero - CD Turbión 1:1

85e minuut.
Mena passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Met opzet legt Ayaviri zijn tegenspeler op de grond. Ayaviri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Playa Montero 52%, CD Turbión 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Playa Montero - CD Turbión 1:1