Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Consorcio Colla Red Turbión
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Leigue is nu in balbezit. Daher bereikt de bal nog maar net als eerste. Daher passt de bal zonder na te denken. Bocangel rent richting de bal. Bocangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daher verovert de bal door een tackle van achteren. Daher passt de bal zonder na te denken. Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel schiet op doel. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Red Turbión 1:0

19e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Daher onderschept slim de pass. Daher passt de bal in één keer door. Bocangel rent richting de bal. Bocangel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daher kopt de bal weg. Daar is Bocangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rea is nu in balbezit. Bocangel verovert de bal door een tackle van achteren. Bocangel haalt uit met een fantastische trap. Vera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Consorcio Colla - Red Turbión 2:0

25e minuut.
Leigue passt de bal zonder na te denken. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti geeft een lange en hoge pass. Bocangel heeft problemen om de bal te vangen. Bocangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Costas speelt de bal door. Bocangel rent richting de bal. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel verovert de bal door een tackle van achteren. Bocangel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Cassaletti geeft een hoge lob. Inworp. Vincenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daher is nu in balbezit. Daher geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocangel passt de bal in één keer door. Tellez is nu in balbezit. Costas is nu in balbezit. Costas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 45%, Red Turbión 55%.
Consorcio Colla - Red Turbión 2:0

89e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Daher de bal. Bocangel is nu in balbezit. Bocangel haalt uit met een fantastische trap. Forteza probeert de bal aan de voet te houden. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Consorcio Colla 31%, Red Turbión 69%.
Consorcio Colla - Red Turbión 2:0