Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gigi FC Keramat FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
bin Abdul Wahid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Affendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Saleh. bin Saleh krijgt een gele kaart. Affendi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Affendi kan niet meer verder spelen. bin Che Mata komt het veld opgelopen.

19e minuut.
bin Saleh probeert de bal aan de voet te houden. Nanthakumar is nu in balbezit. bin Saleh verovert de bal door een tackle van achteren. bin Senin is nu in balbezit. bin Senin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Abdullah probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Wahid is nu in balbezit. bin Abdul Wahid draait met de bal, schiet en ... Nasiruddin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi FC - Keramat FC 1:0

45e minuut.
Nasiruddin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Lawadin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Abdul Wahid rent richting de bal. bin Abdul Wahid draait met de bal, schiet en ... Rahmat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert bin Othman de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gigi FC - Keramat FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi FC 48%, Keramat FC 52%.
Gigi FC - Keramat FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gigi FC 51%, Keramat FC 49%.
Gigi FC - Keramat FC 2:0