Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Cows Fierce Bay
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho met een sublieme pass. Deshuai is nu in balbezit. Deshuai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Fierce Bay 0:1

7e minuut.
Shu San rent richting de bal. Siu Yuen onderschept slim de pass. Siu Yuen speelt de bal door. Yip Tat is nu in balbezit. Yip Tat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Shing Kit de bal. Shu San is nu in balbezit. Shu San speelt de bal door. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Chi Kui verovert de bal door een tackle van achteren. Shu San bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen onderschept slim de pass. Yip Tat is nu in balbezit. Yip Tat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alex is nu in balbezit. Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa geeft een hoge lob. Daar is Siu Yuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siu Yuen geeft de bal voor. Kin Pong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kai Chung de bal. Yip Tat is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shing Kit neemt de hoekschop. Yip Tat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Cows - Fierce Bay 1:1

25e minuut.
Deshuai rent richting de bal. Min Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Deshuai verovert de bal door een tackle van achteren. Deshuai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Fierce Bay 1:2

26e minuut.
Yip Tat heeft problemen om de bal te vangen. Deshuai rent richting de bal. Chun Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chun Nam krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Yip Tat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Kui verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Yuen rent richting de bal. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip Tat draait met de bal, schiet en ... Kin Pong bokst de bal weg.

36e minuut.
Chun Nam passt de bal met de wreef. Deshuai is nu in balbezit. Yue Hung rent richting de bal. Deshuai onderschept slim de pass. Deshuai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 51%, Fierce Bay 49%.
Horrible Cows - Fierce Bay 1:2

48e minuut.
Shu San kopt de bal weg. Ka Ho heeft problemen om de bal te vangen. Chun Nam is nu in balbezit. Ka Ho rent richting de bal. Ka Ho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum passt de bal met de wreef. Ka Ho is nu in balbezit. Deshuai is nu in balbezit. Deshuai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Fierce Bay 1:3

88e minuut.
Alex controleert de bal met de borst. Hok Yin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alex. Hok Yin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hok Yin kan niet meer verder spelen. Ka Ho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 47%, Fierce Bay 53%.
Horrible Cows - Fierce Bay 1:3