Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Anvils Shameful Owls
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tsz Chung rent richting de bal. Tsz Chung geeft een lange en hoge pass. Kam Man is nu in balbezit. Zhengchuang verovert de bal door een tackle van achteren. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun onderschept slim de pass. Ching Shun probeert naar een medespeler te passen. Hong Yiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Yiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong speelt de bal door. Hong Yiu rent richting de bal. Ching Shun is nu in balbezit. Ching Shun schiet op doel. Domingos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Chi Kwan de bal. Chi Kwan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ho Yin de bal. Ching Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung geeft een hoge lob. Ho Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Shun verovert de bal door een tackle van achteren. Ching Shun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Yu Sun geeft de bal voor. Ka Chun rent richting de bal. Ka Chun met een sublieme pass. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ... Wai Chuen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kin Keung met een sublieme pass. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ka Chun rent richting de bal. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Chun onderschept slim de pass. Ka Chun geeft een hoge lob. Daar is Kin Keung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Chi Kwan rent richting de bal. Chi Kwan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Man Ki de bal. Hong Yiu rent richting de bal. Hong Yiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Anvils 44%, Shameful Owls 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Anvils - Shameful Owls 0:0

53e minuut.
Chi Kwan speelt de bal door. Kin Wah met een sublieme pass. Wing Hong rent richting de bal. Zhengchuang is nu in balbezit. Zhengchuang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Hung geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ho Yin de bal. Ching Shun is nu in balbezit. Ching Shun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Siu Tung de bal. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong passt de bal zonder na te denken. Zhengchuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhengchuang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Man Ki geeft een lange en hoge pass. Yu Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yu Sun probeert naar een medespeler te passen. Ching Shun rent richting de bal. Ching Shun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Yu Sun is nu in balbezit. Yu Sun speelt de bal door. Ming Leong geeft een hoge lob. Hong Yiu rent richting de bal. Hong Yiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Anvils 60%, Shameful Owls 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Anvils - Shameful Owls 0:0