Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Burst Gallant Pandas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lai Hin onderschept slim de pass. Chi Pun verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Pun probeert naar een medespeler te passen. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Burst - Gallant Pandas 1:0

8e minuut.
Jian verovert de bal door een tackle van achteren. Jian geeft een hoge lob. Kam Man is nu in balbezit. Lai Hin onderschept slim de pass. Lai Hin draait met de bal, schiet en ... Chun Ngai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin draait met de bal, schiet en ... Chun Ngai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chi Pun passt de bal in één keer door. Kok Wai heeft problemen om de bal te vangen. Kai Chung is nu in balbezit. Chi Pun rent richting de bal. Chi Pun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kok Wai is nu in balbezit. Kok Wai geeft een lange en hoge pass. Lai Hin probeert de bal aan de voet te houden. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Chun Ngai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Man Hong passt de bal met de wreef. Sai Ho probeert naar een medespeler te passen. Chi Pun is nu in balbezit. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yiu Hung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kam Man de bal. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Chun Ngai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kam Man trapt de bal weg. Jian bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Man Hong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Burst 30%, Gallant Pandas 70%.
Celtic Burst - Gallant Pandas 1:0

49e minuut.
Yiu Lun met een sublieme pass. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung passt de bal zonder na te denken. Lai Hin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtic Burst - Gallant Pandas 1:1

52e minuut.
Hing Yu probeert naar een medespeler te passen. Ming Leong is nu in balbezit. Kwun Yin is nu in balbezit. Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Chi Fai de bal. Chi Ming rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi Fai. Chi Fai krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Man Hong passt de bal zonder na te denken. Chi Pun is nu in balbezit. Chi Pun passt de bal met de wreef. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok Wai onderschept slim de pass. Kok Wai passt de bal met de wreef. Lai Hin rent richting de bal. Lai Hin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pengfei kopt de bal weg. Sai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Burst 56%, Gallant Pandas 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Burst - Gallant Pandas 1:1