Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrellas Desbocados Bravos Calientes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio probeert de bal met de borst te controleren. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Fuentes is nu in balbezit. García onderschept slim de pass. García draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Meléndez rent richting de bal. Meléndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Desbocados - Bravos Calientes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Desbocados 43%, Bravos Calientes 57%.
Estrellas Desbocados - Bravos Calientes 0:1

59e minuut.
Ochoa passt de bal met de wreef. Acosta probeert de bal met de borst te controleren. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Ávila probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Acero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carbonell komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero is nu in balbezit. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Acosta verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Abreu rent richting de bal. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu rent richting de bal. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Aparicio rent richting de bal. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrellas Desbocados - Bravos Calientes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrellas Desbocados 61%, Bravos Calientes 39%.
Estrellas Desbocados - Bravos Calientes 0:2