Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-31 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11887
NaGoYa FC Yokohama Hawk F.C
Win Tactiek 442
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 27.4
very good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
Piech met een sublieme pass. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieris de bal. Pieris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Saldanha kopt de bal weg. Pieris rent richting de bal. Ito probeert naar een medespeler te passen. Marăndici rent richting de bal. Marăndici geeft de bal voor. Gonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 1:0

19e minuut.
Piech met de inworp. Kubatek geeft een hoge lob. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Gonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 2:0

21e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik geeft de bal voor. Piech probeert naar een medespeler te passen. Pieris rent richting de bal. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Marăndici probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână met een sublieme pass. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek schiet op doel. De bal raakt de paal. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Nishimura verovert de bal door een tackle van achteren. Nishimura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kubatek speelt de bal door. Marăndici bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici met een sublieme pass. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pieris met een sublieme pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech met een sublieme pass. Pieris rent richting de bal. Pieris draait met de bal, schiet en ... Gonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft een hoge lob. Gonda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 35%, Yokohama Hawk F.C 65%.
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 2:0

46e minuut.
Kiko heeft problemen om de bal te vangen. Kiko passt de bal in één keer door. Nelson probeert de bal met de borst te controleren. Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Marăndici geeft de bal voor. Gonda met een sublieme pass. Marăndici kopt de bal weg. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 3:0

51e minuut.
Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft een hoge lob. Pieris heeft problemen om de bal te vangen. Pieris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 4:0

53e minuut.
Leier rent richting de bal. Leier geeft de bal voor. Penadinho kan de bal niet met de borst controleren. Pieris is nu in balbezit. Pieris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Penadinho rent richting de bal. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Kubatek kopt de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pieris bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Penadinho trapt de bal weg. Marăndici kopt de bal weg. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieris is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Szarik geeft een hoge lob. Penadinho kopt de bal weg. Kubatek met een sublieme pass. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Pieris is nu in balbezit. Pieris draait met de bal, schiet en ... Gonda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 5:0

81e minuut.
Marăndici is nu in balbezit. Marăndici speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Gonda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pieris is nu in balbezit. Pieris geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Paneleiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marăndici is nu in balbezit. Marăndici passt de bal met de wreef. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 23%, Yokohama Hawk F.C 77%.
NaGoYa FC - Yokohama Hawk F.C 5:0