Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-11 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Okashi AFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 42520
Okashi AFC Yokohama Shikas
Z1 Tactiek 円造
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Jakupi met een harde bal richting middenveld. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior passt de bal met de wreef. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Jakupi bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gąsior neemt de hoekschop. Bosacki rent richting de bal. Bosacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 1:0

4e minuut.
Choiński rent richting de bal. Sucigan onderschept slim de pass. Sucigan passt de bal in één keer door. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bosacki controleert de bal met de borst. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Funakoshi neemt vlug de vrije trap. Sucigan kopt de bal weg. Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantas passt de bal zonder na te denken. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 2:0

15e minuut.
Hejnal met een sublieme pass. Iscru rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kobayashi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pokrywczyński springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 2:1

17e minuut.
Funakoshi rent richting de bal. Funakoshi geeft een lange en hoge pass. Bosacki kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Allegretti rent richting de bal. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci passt de bal zonder na te denken. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Mantas geeft een hoge lob. Gąsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior passt de bal in één keer door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Kobayashi de bal onder controle te krijgen. Gąsior rent richting de bal. Gąsior passt de bal met de wreef. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 3:1

30e minuut.
Kobayashi is nu in balbezit. Tychna geeft een lange en hoge pass. Bosacki kopt de bal weg. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Funakoshi onderschept slim de pass. Funakoshi geeft een lange en hoge pass. Sucigan kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Besteci draait met de bal, schiet en ... Jakupi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choiński probeert de bal aan de voet te houden. Sucigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucigan draait met de bal, schiet en ... Jakupi bokst de bal weg. Choiński is nu in balbezit. Choiński geeft de bal voor. Funakoshi kopt de bal weg. Gąsior kan de bal niet met de borst controleren. Gąsior haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kobayashi speelt de bal door. Matsuoka is nu in balbezit. Matsuoka geeft een hoge lob. Besteci rent richting de bal. Besteci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 30%, Yokohama Shikas 70%.
Okashi AFC - Yokohama Shikas 3:1

54e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Besteci passt de bal zonder na te denken. Mantas geeft de bal voor. Bosacki heeft problemen om de bal te vangen. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tychna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tychna geeft een lange en hoge pass. Maróti kopt de bal weg. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior draait met de bal, schiet en ... Jakupi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Matsuoka rent richting de bal. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci met een sublieme pass. Bosacki rent richting de bal. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tychna is nu in balbezit. Tychna geeft de bal voor. Besteci rent richting de bal. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Besteci onderschept slim de pass. Besteci passt de bal zonder na te denken. Bosacki rent richting de bal. Bosacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Tychna kopt de bal weg. Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Jakupi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gąsior raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klok komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sucigan is nu in balbezit. Klok rent richting de bal. Klok geeft een hoge lob. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan haalt uit met een fantastische trap. Jakupi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 4:1

72e minuut.
Pokrywczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hejnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobayashi rent richting de bal. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Jakupi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mantas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Besteci maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakupi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sucigan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Funakoshi geeft een hoge lob. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci passt de bal in één keer door. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Jakupi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Klungelig pakt Choiński de bal. Klok met een sublieme pass. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 5:1

80e minuut.
Hejnal speelt de bal door. Pokrywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci draait met de bal, schiet en ... Jakupi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tychna speelt de bal door. Sucigan rent richting de bal. Sucigan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Besteci de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bonet geeft een lange en hoge pass. Sucigan rent richting de bal. Klungelig pakt Bosacki de bal. Sucigan is nu in balbezit. Sucigan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sucigan speelt de bal door. Maróti is nu in balbezit. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okashi AFC - Yokohama Shikas 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okashi AFC 23%, Yokohama Shikas 77%.
Okashi AFC - Yokohama Shikas 6:1