Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-24 12:28
  • Competitiewedstrijd: J-League
  • Stadion: Zero Tsu Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Zero Tsu Kagawa F.C
Normal Tactiek かつぴと
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 43.7
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Matter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owubokiri komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Owubokiri de bal onder controle te krijgen. Kawai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowaczek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Laing heeft problemen om de bal te vangen. Kawai is nu in balbezit. Met opzet legt Laing zijn tegenspeler op de grond. Laing krijgt een gele kaart. Kawai raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kawai kan niet meer verder spelen. Yukio komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Tuomiranta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žuliček komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Arregui probeert naar een medespeler te passen. Karabacak kopt de bal weg. Daar is Ueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price rent richting de bal. Price draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nowaczek speelt de bal door. Laing rent richting de bal. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing bereikt de bal nog maar net als eerste. Laing haalt uit met een fantastische trap. Sakemoto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Price onderschept slim de pass. Price met een sublieme pass. Laing rent richting de bal. Laing draait met de bal, schiet en ... Sakemoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:1

33e minuut.
Karabacak is nu in balbezit. Karabacak passt de bal in één keer door. Nowaczek speelt de bal door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Molina is nu in balbezit. Price verovert de bal door een tackle van achteren. Price schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:2

39e minuut.
Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek geeft een lange en hoge pass. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Laing is nu in balbezit. Laing passt de bal zonder na te denken. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price draait met de bal, schiet en ... Sakemoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:3

42e minuut.
Nowaczek met de inworp. Karabacak is nu in balbezit. Karabacak passt de bal in één keer door. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 63%, Kagawa F.C 37%.
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:3

55e minuut.
Karabacak probeert de bal aan de voet te houden. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri met een sublieme pass. Price bereikt de bal nog maar net als eerste. Price schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illgner komt het veld opgelopen. Lê Đức komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Owubokiri de bal. Nowaczek is nu in balbezit. Nowaczek geeft een hoge lob. Laing is nu in balbezit. Laing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Owubokiri rent richting de bal. Owubokiri speelt de bal door. Laing rent richting de bal. Laing schiet op doel. Sakemoto bokst de bal weg. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illgner is nu in balbezit. Illgner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:4

81e minuut.
Rainov rent richting de bal. Laing verovert de bal door een tackle van achteren. Illgner rent richting de bal. Laing rent richting de bal. Laing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:5

84e minuut.
Karabacak onderschept slim de pass. Rainov is nu in balbezit. Karabacak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karabacak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zero Tsu 57%, Kagawa F.C 43%.
Zero Tsu - Kagawa F.C 0:5